Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Нинова недоволна от Йончева: Не се бори с корупцията в Брюксел

Политика

Нинова недоволна от Йончева: Не се бори с корупцията в Брюксел

Нинова недоволна от Йончева: Не се бори с корупцията в Брюксел - Tribune.bg
Снимка:

Успяхме с Румен Радев, сега сме издигнали местни авторитети, каза лидерът на БСП

Очакваме повече действия от Елена Йончева по отношение на борбата с корупцията, заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова пред bTV. "От това, което виждаме –не, очакваме повече." Така Нинова отговори на въпрос как оценява работата на Йончева в Европарламента и върши ли достатъчно добре заявката си да се бори с корупцията. 

Тя направи анализ на местните избори. “За Манолова са гласували хората на БСП, следователно и БСП има принос към този успех. Ние не за първи път постъпваме по този начин – от години се стараем да привлечем към нашите програми различни хора. Успяхме с Румен Радев, сега сме издигнали местни авторитети, които са подкрепени и от други партии”, посочи председателят на БСП и даде пример с Благоевград и кандидатурата на Румен Томов.

На въпрос смята ли, че Манолова може да направи нов политически упроект, Манолова каза:“Не мога да гадая, пожелава ѝ успех, каквото и да реши.“

Нинова призна, че левицата не е спечелила позиции в големите градове София, Пловдив и Варна, но ГЕРБ губи в Ямбол, Благоевград и Банско. Тя допълни, че не това обаче е важното и не трябва диалогът да се измества в тази посока.

"Борисов тръгва по моя път, но не стига до край, и може би е късно. Аз тръгнах по този път преди три години и си нося този тежък кръст. Апатията е към всички партии, ниската избирателна активност е шамар за всички ни“, допълни Нинова.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети