Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Нинова обвини служебното правителство, че е антисоциално и лъже

Политика

Нинова обвини служебното правителство, че е антисоциално и лъже

Нинова обвини служебното правителство, че е антисоциално и лъже - Tribune.bg
Снимка:

„Днес министърът на икономиката и индустрията Стоянов обяви, че служебното правителство на президента Радев спира отстъпката от 25 ст. на литър гориво“, написа във Фейсбук профила си лидера на БСП Корнелия Нинова.

Тя обвини служебното правителство в лъжа, защото преди месец пред медиите са заявили, че подкрепата към хората ще продължи.

„Обявяват намерения, че някой ден, не се знае кога, ще помогнат с изграждане на нови ВЕИ-та, които ще поевтинят енергията. Това е цинизъм“, допълва Нинова.

Според нея се отнема и малката социална подкрепа, която са осигурили от правителството „Петков“ заради скъпото гориво, като ще бъде заменена с такава, която е обещавана с години.

„Толкова антисоциално правителство не сме имали отдавна. Сега разбрахте ли защо не внесоха бюджет за 2023 г.? Защото щяхме да спрем тези решения. Но още не е късно. Призовавам другите парламентарни партии за разум и социална чувствителност“, пише още Нинова и призовава за обединение, за да се даде отпор и да се приемат решения за подкрепа на хората през зимата.

„Има възможност за такива без да изправяме държавата пред финансови рискове", призовава Нинова.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати