Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Нинова обвини властта, че се хранели със страх и паника, оставяли хората на „произвола на съдбата“

Политика

Нинова обвини властта, че се хранели със страх и паника, оставяли хората на „произвола на съдбата“

Нинова обвини властта, че се хранели със страх и паника, оставяли хората на произвола на съдбата - Tribune.bg
Снимка:

Борисов настройвал „София срещу провинцията“, БСП внасят ново искане за изслушване

БСП тежко преживяха несъстоялото се изслушване на премиера Бойко Борисов в пленарната зала. Социалистите очевидно с трепет очакваха възможността за да изява в ТВ ефира, но не успяха да осигурят нужния кворум за начало на заседанието.

Въпреки че се регистрираха само 91 депутати при нужни 121 за заседание, БСП не се отказват и вече внасят искане за повторен опит за изслушване.

„Днес министър-председателят се скри от вашите въпроси и се подигра с вашите тревоги. Внесохме питанията ви. Уви, правителството през дните, в които тече кризата, създаде хаос, внушава ви страх, разделя ви и ви оставя на произвола на съдбата“, обяви все пак Нинова.

Според нея управляващите създават хаос с постоянната смяна на позициите си.

„Правителството и лично Борисов всяват страх и създават стрес в най-тягостните дни, когато сме затворени по домовете си. Борисов говори за детски площадки превърнати в морги, за ад. Настройват София срещу провинция, един щаб срещу друг щаб. Правителството се храни от страха и раздялата. Докато вие сте сковани от страх по домовете си, държавата абдикира от задълженията си. 90% от мерките, които правителството предлага са кредити“, заяви още тя.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

Гешев Няма ли кой да затвори смрадливата уста на тази кОрова от Крушовица?Няма ли закони,които важат за всички?Не е ли това всяване на страх и създаване на стрес?Скрий се вкъщи и чакай избори.Партийните може би,но парламентарните и президентските може и да не ги чакаш-загубени са предварително.Причината не е,повтарям0не е Бойко Борисов,а неадекватността, с която играете политическата игра.Не разбирате НИЩО от политика.Нито коронелия хининова,нито онова нещо в президентството.
21.04.2020 15:09 / Отговор
"Оставени на произвола на съдбата". Изследване на Галъп-77% от българите одобряват мерките на правителството и щаба и не се чувства оставени на произвола на съдбата.
21.04.2020 16:59 / Отговор
Цял ден се чудя. Толкова ли е глупава Корнелия Нинова или си вярва. Жалко за старата и добра партия БСП.
21.04.2020 17:01 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети