Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Нинова обяви наплив от желаещи да станат членове на БСП

Политика

Нинова обяви наплив от желаещи да станат членове на БСП

Нинова обяви наплив от желаещи да станат членове на БСП - Tribune.bg
Снимка:

Всички, които искат промяна, са добре дошли в БСП, каза тя

„В наши структури от цялата страна постъпват молби за членство в партията. Много се радвам, че има толкова нови желаещи, които да се присъединят към общите ни усилия за промяна на порочния модел на управление в България. Очевидно в наше лице те виждат възможност това да се случи реално. Както казах и преди седмица – всеки, който иска промяна и е готов да работи с грижа за хората е добре дошъл“, заяви председателят на БСП Корнелия Нинова днес по време на връчването на електронни членски карти в партията на нови членове и на такива, които се връщат отново в редиците на социалистите.

Нинова обяви старта на инициатива за включване в БСП в цялата страна: „За да отговорим на многото от желаещи стартираме „Национална кампания за прием на нови членове“.

Лидерът на българските социалисти посочи, че тя започва днес от Пловдив с приемането не само на нови членове, но и на такива, които възстановяват своето членство.

„Благодаря на тези, които се завръщат при нас и на новите членове. Заедно ще направим промяната в България възможна“, обърна се към присъстващите Корнелия Нинова.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (12)

защо мълчите НЯМА ЛИ ЖЕЛАЕЩИ ДА "ДОБРУВАТ " ЧРЕЗ СТОЛЕТНИЦАТА ???
18.01.2021 17:13 / Отговор
ivo EPA NEMA!
18.01.2021 17:21
коментар Аз гледам отдавна няколко влакови композиции пътуващи за София за бсп, освен това няколко многоредови опашки с народ пътуващи пак за София към бсп и особено от бсп Пловдив!На летище София външни и вътрешни линии кацат хиляди самолети с народ към бсп!
И понеже наплива към бсп е ужасно голям се виждат стотици магарешки каручки към бсп!Бе то тази частна партия бсп ООД става Холдинг вече!Тоест половин България пътува за София към бсп ООД!
19.01.2021 08:32
льольо Лудия по- ли е голям от напускащите тази престъпна фашизирана партия,особено тези от Пловдив да напуснат
18.01.2021 17:20 / Отговор
Само кретена Татарстанковера ше се запише, одма. Никакъв гювеч! Нема вече грам балъци, та да им събират членския внос, некви дистарикати, прошляци-комунета и гнусари като Мазника Кутев, Сашко Кубето, Иво Дебилите, Генчо Вагинин, Милиончева-Майка Кучка или Краварката от левия ъгъл с Импексчето в джеба. Ай, сиктер червени болшевишки уроди - всичкото сбириток на Позасрано 20!
18.01.2021 17:48 / Отговор
Психиатър Делюзия ,мисля че се казваше заболяването, при което... като плещиш лъжи и фантасмагории, сам си вярваш във момента!
18.01.2021 18:18 / Отговор
Жоро Гоцев ГОСПОЖО ПРЕДСЕДАТЕЛ, ЗА КАКЪВ МОЖЕМ ДА ПОМИСЛИМ ЕДИН ЧОВЕК, КОИТО СЕ НАДЯВА, ЧЕ НЯКОИ МОЖЕ ДА НАПИШЕ САМОРЪЧНО МОЛБА ЗА ЧЛЕНСТВО ВЪВ ПАРТИИКАТА ВИ?
18.01.2021 18:26 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети