Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Нинова почерпи депутатите на щедър банкет

Политика

Нинова почерпи депутатите на щедър банкет

Навърши 50 години

Корнелия Нинова навърши 50 години. Червената лидерка почерпи депутатите на банкет в парламента по случай юбилея си. Отрупана трапеза посрещаше народните представители в стаята на БСП. По случай 50-годишнината си Нинова получи поздравления както от своите съпартийци, така и от представители на останалите политически партии в парламента.

Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ, военният министър Красимир Каракачанов поздравиха опозиционната лидерка. Специален подарък Нинова получи и от председателя на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов – един гербер и плик с пари. Партия ГЕРБ е подарила на Нинова 5 000 лв., които да се използват за благотворителност.

„Поздравих Корнелия Нинова по случай 50-годишния ѝ юбилей. Пожелах ѝ здраве и късмет, като споделих надеждата си, че влизайки в отбора на политиците над 50, тя ще проявява повече мъдрост и конструктивност и заедно ще градим бъдещите успехи на България.Тази година председателят на БСП ще дари всички средства от рождения си ден за националните отбори на България по математика и информатика. С колегите от ПГ на ГЕРБ с радост подкрепихме тази кауза, като за целта дарихме 5 000 лв.“, написа Цветанов във Фейсбук.

Самата Нинова сподели, че избрала да дари парите за Института по математика за подготовка на младите таланти на България и имала отношение към тези деца, защото преди години синът ѝ е бил капитан на националния отбор по математика. Другите депутати също подариха пари на Нинова за каузата ѝ. Тази година е юбилейна за българската политика, тъй като през юни премиерът Бойко Борисов ще навърши 60 години.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати