Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Нинова пренебрегна повечето номинирани: Състезанието между мен и Кирил Добрев е реално

Политика

Нинова пренебрегна повечето номинирани: Състезанието между мен и Кирил Добрев е реално

Нинова пренебрегна повечето номинирани: Състезанието между мен и Кирил Добрев е реално - Tribune.bg
Снимка:

„Искам да съм ясна и категорична: състезанието между мен и Кирил Добрев е реално, а не договорено. В договорки не влизам. Социалистите да избират“, това написа в профила си във Фейсбук настоящият председател на столетницата Корнелия Нинова. 

Ние сме и във вътрешнопартийна кампания, подчерта тя.

„Вървят всякакви слухове, включително за договорки между мен и Кирил Добрев. Искам да бъда ясна, че аз не влизам в договорки за прекия избор на председател. Всеки има право да се кандидатира. Вие избирате. Мнозина казват, че БСП се занимаваме само със себе си, но от нас зависи това да не е така. Нека тази кампания да бъде генератор на политики. Нека да мобилизираме целия ни потенциал, за да изградим един конкретен план за управлението на страната. Нека кампанията да бъде разговор за политики, за посоката след конгреса. Да търсим консолидация и обединение на умни и честни професионалисти, които са готови на битка за смяна на модела на управление“, обяви Нинова.

Тя помоли за „чисти списъци, висока активност и свободен избор“.

„Сега е моментът да бъдем образцови в това отношение. Нека състезанието да бъде честно. Пожелавам на всички успех и енергия след конгреса”, казва още тя.

Днешното заседание започна в 11.00 ч. и продължи повече от 5 часа. В крайна сметка беше прекратено поради липса на кворум. Решено беше 50-ят конгрес на БСП да се проведе на 9 и 10 май.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати