Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Нинова с остър коментар за Григорова и Елена Йончева: Зависимостите лъсват

Политика

Нинова с остър коментар за Григорова и Елена Йончева: Зависимостите лъсват

Нинова с остър коментар за Григорова и Елена Йончева: Зависимостите лъсват - Tribune.bg
Снимка:

„Внесохме 10 000 подписа в ЦИК за участие за участие в европейските и предсрочните парламентарни избори. Тръгваме с амбиции да печелим доверие на хората, защото сме доказаната единствена алтернатива”. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Нинова припомни, че през годините не е влизала в коалиции с ГЕРБ и Бойко Борисов. „Правим и голямо ляво обединение, такива които искаме истинската промяна най-накрая да стане“, подчерта още Нинова.

Относно това, че ДПС е номинирала Елена Йончева за евродепутат от тяхната листа Нинова коментира, че „рано или късно зависимостите лъсват“.

Интересен развой: ДПС - Благоевград номинира Елена Йончева за евродепутат

„Ние знаехме много по-рано от вчерашния ден, когато вие научихте за тези зависимости, така че това дава обяснения за прекратените ни отношения с Елена Йончева много отдавна“, заяви лидерът на БСП, след което обясни, че е само изненадана от помпозното обявление, че Йончева ще бъде част от листата на ДПС, а не от самия факт, че ще се бори за място в ЕП от квотата на Движението.

Нинова бе категорична, че не вижда сериозен конкурент в лицето на Ваня Григорова. „Ваня Григорова излъга 4 пъти за много кратко време. Първо излъга избирателите си като направи сглобка с ГЕРБ в Общината. Излъга работниците, като първо си повиши своята заплата, а не техните. Излъга левицата на Първанов, Петков, те вече не са ѝ нужни и се отърва от тях. Излъга структурите на София“, смята Корнелия Нинова.

Ваня Григорова: Столична община е твърде малък терен за политика

Припомняме, че Ваня Григорова ще се яви като кандидат-депутат от тройна коалация под името „Солидарна България“ в която влизат „Изправи се, България на Мая Манолова, ПП „Бълската левица“ и „Обединена социалдемокрация“. Григорова, която стана общински съветник с БСП обяви, че Столична община е твърде малък терен за политика, там голяма част от задълженията са чиновнически.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети