Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Нинова купила втория си апартамент докато е била заместник-министър

Политика

Нинова купила втория си апартамент докато е била заместник-министър

Нинова купила втория си апартамент докато е била заместник-министър - Tribune.bg
Снимка:

Това става през 2007 г., когато е беше уволнена заради съмнения за корупция

Експертът Антон Тодоров прави нови разкрития за апартаментите на Корнелия Нинова и отново я уличи в лъжа. Става ясно, че лидерката на БСП има втори тузарски апартамент, купен през 2007 г. Това се разбира от пост във Фейсбук на Антон Тодоров, който публикува снимки и  документи за въпросния имот.

„Корнелия Нинова пак излъга! Тази жена очевидно има проблем с казването на истината“, пише Тодоров. 

„Ето документи, които показват, че тя е придобила ВТОРИЯ СИ АПАРТАМЕНТ ПРЕЗ 2007 г., а не през 2003 или 2004 г., както тя и баламите, които ѝ се връзват твърдят. През април 2007 г. Корнелия Нинова е УВОЛНЕНА за съмнения за корупция от тогавашния премиер Станишев. И си купува втори апартамент няколко месеца, след като е била на ключова позиция във висшата изпълнителна власт и е УВОЛНЕНА ЗА СЪМНЕНИЯ ЗА КОРУПЦИЯ И СРС-та, които разкриват, опити да се влияе на следствието.

И още - първият огромен апартамент на Корнела е купен през октомври 1999 г. 124 кв.м. плюс гараж, колкото гарсониера - 24 кв.м. Същата 1999 г., през януари, тя приватизира за 70 000 долара /за които даже не си спомня дали ги е платила/ ВТД „Техноимпекс“, на което само по сметките и в касите на задграничните бюра има 1,8 млн. лева днешни пари!!!!

Помните ли, че през декември 2017 г., когато цял месец се занимавахме с приватизацията на „Техноимпекс“, Корнела непрекъснато настояваше, че имала само един апартамент, купен със заем. А в собствената ѝ декларация и в службата по вписвания ясно се вижда, че са два огромни апартамента. Така и не успях да предизвикам с тези си разкрития нито един журналист да ѝ зададе този въпрос и да я заклещи в лъжа. Уникални подлизурковци и повърхностни типове работят в тукашните медии, от мен да го знаете!

И накрая, вторият апартамент на Корнела е в кв. „Овча купел“, на ул. „Боряна“ 39, ет.3, ап.11 Ето снимка от кооперацията ѝ. На стотина метра от нейната кооперация, в огромна къща, живее един от нейните седесарски благодетели - Александър Тасев, тогава зам.-министър на търговията, който я калесва заедно с Христо Михайловски за изпълнителен директор и приватизатор на „Техноимпекс“. Всяка крушка си има опашка, а от тази по-изпечен лъжец в България няма! Отврат!“, пише Тодоров.

Преди време стана ясно, че председателят на БСП Корнелия Нинова е успяла да закупи апартамент от близо 90 квадрата на столичната улица „Боряна“ в квартал „Овча Купел“ на цена от 241 лева на квадратен метър. Общата цена, която Нинова и съпругът ѝ Митко са платили е 21 514 лева, според имотната декларация на лидера на социалистите, съобщи ТВ Европа.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

АТ подлога на Мафията И защо да не си купуват жилища хората. На площада ли да спят. Нали искаме капитализъм, а не държавен капитализъм, както беше преди 30 години.
05.04.2019 18:07 / Отговор
Каката Много е гнусен този Антон Тодоров бе! Аз имам гараж от 66 м2 и къща на няколко нива преди 1999г. С много усилия,но имам!
06.04.2019 01:39 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати