Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Нинова се чуди да се смее ли, да плаче ли с „новина“, че забрадена е ходила да се договаря с Борисов

Политика

Нинова се чуди да се смее ли, да плаче ли с „новина“, че забрадена е ходила да се договаря с Борисов

Снимка:

Лидерът на БСП Корнелия Нинова отрече публикация, че е ходила при Бойко Борисов в Банкя.

„Чудя се да се смея ли, да плача ли за равнището на опонентите си. А така ми се иска те  да са по-силни и смислени, за да е по-интересно. Някакъв маргинален сайт, за който мълвата носи, че е на Цветан Цветанов написал, че с невзрачна  Шкода и забрадена съм посетила Борисов в Банкя, където ме бил „купил“ за сумата от 5 до 10 млн. евро и щял да ме прави премиер.  Как не ви омръзна една и съща лъжа толкова пъти?!“, написа Нинова във Фейсбук.

По този начин тя отговаря на публикация на Narod.bg, в която се твърди дословно следното: „Корнелия Нинова е сключила тайна договорка с Бойко Борисов и работи подмолно срещу кандидат-президента Румен Радев. Смята се, че Нинова е получила солидна финансова инжекция за подмолното си коалиране с ГЕРБ от прословутото чекмедже с евро и златни кюлчета, като според различните версии сумата, която ѝ е дадена, варира от 5 до 10 милиона евро… Срещата била в ранна съботна сутрин, като Методиев взел забрадената Корнелия с невзрачна шкода и я докарал до имението на Борисов. Там Нинова била убедена да влезе в тайна коалиция с ГЕРБ и ДПС за тези избори, а за целта е била обезпечена със сериозна сума…“.

Нинова подчертава, че от 2018 г. досега зададат ли се избори, всеки път някой твърди, че се е разбрала с Борисов.

„Сменете плочата малко. Тази се изтри. А, да не забравя - и забрадката ми сменете с нещо по-така“, зове Нинова.  


Коментари (6)

ха ха другарко НИНОВА започваш да ставаш все по приемлива
04.11.2021 22:36 / Отговор
Аз бе Що си мисля че другарката Кури си прави самореклама? А хората не я искат в селото- тя се пъха в чаршафа...А да обясни " любовта по сметка" с Гуцанов...2 пъти го отлъчва и накрая...интереса клати феса!
05.11.2021 07:01 / Отговор
Ей, Само простотии ! Гледай с какво се занимават , за какво спорят ! Да им се чудиш на акъла. Хората чакат смислени решения на проблемите , те се базикат помежду си и се забавляват . На кой тъп ун гер му минава през ум, че Нинова ще се уговаря с банкянския . Сега, когато и лудият ще се стресне да го срещне . Смешници играят в трагедия !
05.11.2021 12:48 / Отговор
нощна стража Беше обратното, Борисов, преоблечен като жена, звъня късно снощи у Нинови! Никой не му отвори!
05.11.2021 14:14 / Отговор
Удавен Колко много простотия и падение!
07.11.2021 07:39 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема