Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Нинова се възмути: Обезвреждат боеприс пушещ полицай и човек по потник, който пада от камъните

Политика

Нинова се възмути: Обезвреждат боеприс пушещ полицай и човек по потник, който пада от камъните

Нинова се възмути: Обезвреждат боеприс пушещ полицай и човек по потник, който пада от камъните - Tribune.bg
Снимка:

БСП отново поиска оставката на Тагарев

БСП поискаха до довечера военният министър Тодор Тагарев да си подаде оставката. По думите ѝ падането на дрона край Тюленово е заплаха за националната сигурност. Абсурдно, пълна безотговорност и липса на държава в този случай е това, че военните не са реагирали от вечерта на дрона с мина в Тюленово. 

„Цяла нощ нито една институция не реагира. Тагарев казал, че такива явления били ежеседмични. Защо ние не знаем? Този човек е вреден – казала съм го на Кирил Петков“, обяви Нинова от парламентарната трибуна. 

Тя беше възмутена от действията на военните, обезвредили дрона. 

„Всички видяхте как се обезврежда това съоръжение. С пушещ полицай и друг, който по потник пада от камъните и го пипа три пъти с пръст. Това е еманация на хаоса, на липсата на държава, на липсата на отговорност“, обясни Нинова.

По думите ѝ има потенциал протестиращите зърнопроизводители да разклатят управлението.

„Все повече гилдии се включват – пчелари, житновъди. В основата на тези искания стои едно важно нещо – имаме абсолютно сбъркан модел на земеделие, имаме дисбаланс в системата. Протестите са основателни, защото българското правителство продаде българския национален интерес. Виждате каква твърда позиция заяви Полша. Те знаят как се пази национален интерес“, каза още лидерът на БСП.

Тя отново повтори тезата си, че Бойко Борисов бил виновен, защото когато е бил премиер е платил 30 млрд. лв. на големите зърнорпоизводители, допълни Нинова.

Борисов ѝ отговори, че приема това като шега. 

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети