Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Нинова: Следващата седмица БСП внася вот на недоверие на правителството за корупция

Политика

Нинова: Следващата седмица БСП внася вот на недоверие на правителството за корупция

Нинова: Следващата седмица БСП внася вот на недоверие на правителството за корупция - Tribune.bg
Снимка:

Левицата внася днес предложение за анкетна комисия за закупуването на акции в ПИБ на занижени цени

Другата седмица БСП внася вот на недоверие срещу кабинета за корупция, обяви соцлидерката Корнелия Нинова в декларация от парламентарната трибуна. По думите ѝ целта на Левицата е оставката и падането на кабинета като гаранция за просперитета на България и перспективата пред народа.

"България ще започне да се възстановява и ние да живеем по-добре, когато моделът на превзетата олигархично-паралелна държава, олицетворявана от Бойко Борисов, си отиде", посочи Нинова.

Тя уточни, че днес БСП внася предложение за анкетна комисия, която да установи фактите за закупуването на акции в ПИБ на занижени цени. До дни ще бъде внесено и предложението за парламентарна комисия за липсващите 700 млн. лв. от хазната вследствие на лобизъм, задкулисие и скрити договорки в хазната.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (4)

Лили А защо първо Нинова не погледне своята партия, чак след това да внася вот на недоверие и какво ли още не. БСП са пред фалит и държавата ли искат да докарат до това?
08.07.2020 12:21 / Отговор
Вася Великова Корнелия, не че нещо, ама пред алтернативата ти да си премиер, по-добре корумпираният Борисов. И не, това не са суперлативи за него, това е хейт по теб.
08.07.2020 13:21 / Отговор
Делчо Попов Некомпетентна, по-некомпетентна, най-некомпетентна: Корнелия Нинова от БСП! Какъв вот на недоверие, като няма да мине? Само за спорта ли го внасят? Излагат се! Как да гласуваш за БСП, като те са в пъти по-зле и отчаяни от ГЕРБ!
08.07.2020 15:03 / Отговор
Таня Чолакова ...те затова платиха на Кристиян да погуби Милен,за да натопят ББ,да изглежда точно направено от него,та нали 2 дни преди това Милен разрови пак скандала около имота му в Барселона.Не съм и за ГЕРБ,за България без партии съм.,но Нинова прекали....
08.07.2020 21:47 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети