Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Нинова: Вместо да разрешават проблемите, служебните министри се занимават с партийно строителство

Политика

Нинова: Вместо да разрешават проблемите, служебните министри се занимават с партийно строителство

Снимка:

"Всеки е свободен да прави политически проекти, но ще изчакаме още малко да видим дали ще стане факт" - това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова в отговор на въпрос за евентуален бъдещ политически проект с участието на служебните министри Асен Василев и Кирил Петков.

"Партиите на протеста се занимават с това кой къде ходил, какво правил, какво пазарувал, служебни министри вместо да отговарят адекватно на проблемите, се занимават с партийно строителство", коментира още Нинова, след като вчера Тошко Йорданов от "Има такъв народ" заяви, че Татяна Дончева  "Изправи се БГ! Ние идваме!" е предлагала половин милион лева, за да отцепи депутати от тяхната парламентарна група. Дончева отрече това. 

"Недоумявам от тази политическа лудост, която обхвана държавата. Най-важният въпрос за нас е социалният, при положение, че много хора са на улиците - ето земеделци протестират справедливо за обезщетения, хора, които са построили пътища, изработили са си заплатите и не са ги получили, и протестират справедливо за тях, ресторантьори, хотелиери протестират, искат мерки и обезщетения при затваряне... Доста напрежение социално в цялата държава - цените растат нагоре, доходите стоят, тоест инфлацията вече ги изяде, за нас това е реалният проблем в държавата", обясни Нинова по време на посещението си в Сопот днес, цитирана от БНТ.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още