Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Нинова: За нас е отредено да бъдем водачи

Политика

Нинова: За нас е отредено да бъдем водачи

Нинова: За нас е отредено да бъдем водачи - Tribune.bg
Снимка:

„Скъпи социалисти, за нас е отредено да бъдем водачи, особено в този труден момент за България и за Европа. Ние можем да бъдем водачи на своя народ, като го обединим и като го поведем по пътя, който можем да начертаем, със силата, която имаме, с достойнството на българи.“ Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова пред митинг-протеста "Бузлуджа 2020", който се провежда в столицата.

„Всеки, който иска условия за почтен бизнес, ще ги получи. Всеки, който иска да се развива според качествата си, ще има условия за това. Това е нашата кауза. Нов път за България“, обеща червената лидерка пред хората.

Вместо традиционния си събор на Бузлуджа, който всяка година се провежда в началото на август, БСП реши да премести събитието на жълтите павета. Шествието на левицата започна от храм-паметника „Свети Александър Невски“ премина през столичните булеварди, за да стигне до Министерски съвет.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

кесо Това сигур пък й е казал червеният Пинокио до нея Таско Серсемков, дето получава отнякъде все такива "проверени новини" в стил "една червена бабичка каза". Абе "сигурна работа", вервайте ми.
25.07.2020 13:24 / Отговор
Нора На БСП е отредено да бъде водач но на Приватизаторката Нинова -НЕ!!!!Защо ли?Защото да грабиш народно имущество е несъвместимо със идеите и постилатите на партията.Благоев ще се обърне в гроба,ско види какво става в БСП...Вън всички участници в грабежите 30 години!!!Всички!!!!Не може човек,като Румен Гечев да има самочувствие да управлява пак.Той беше в управлението,което нанесе най-голямите щето на БСП.Това е повече от нахалство!!А,колко са такива,като него?Нови неопетнени хора са нужни в този момент!
25.07.2020 13:30 / Отговор
чичо Том Кури за теб е отредено да бъдеш водач на превозно средство с една конска сила ,която си закупи с парите на твоите съпартийци.Скоро ще ти дадат венетка за управление на конско превозно средство в района на Монтана и една снимка от бивш митинг на Бузлуджа ,защото "как приятно вспомнить сколько ранше было когда много людей были здесь".Тъй като виждам,че автобусите не могат да поберат привърженицитите ще отпуснем от държавния резерв каруци и кобили за което ще трябва да заплатиш на братята роми за коневодачи. Може Ташко ,Румен счетоводителчето,памперсчето Зарков и всички твой приближени близалчета да се явят на курс за коневодачи и да ти помогнат на партийните средства ,които кой знае къде изчезнаха.
25.07.2020 21:16 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети