Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Нинова за статията в „Ди Велт“: Напълно поръчкова, то се видя колко струва

Политика

Нинова за статията в „Ди Велт“: Напълно поръчкова, то се видя колко струва

Нинова за статията в Ди Велт: Напълно поръчкова, то се видя колко струва - Tribune.bg
Снимка:

„Който си го е поръчал, да се обяснява – имам предвид Киро и Асен“, каза социалистката

„Сега, защо се вдига тази тема и „Ди Велт“ пише това? И то с поръчкова статия – съгласна съм с президента Радев. Напълно поръчкова, то се видя колко струва. Който си го е поръчал, да се обяснява – имам предвид Киро и Асен“.

Това обяви пред БТВ лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Тя има версия, защо ПП са се принудили да плащат солено за абсурден пиар.

„Борисов казва: аз уредих оръжието за Украйна. ДБ, за да не са по-назад казват: Ние предлагаме да бъде заклеймен Гладоморът. ПП си казват – сега ние ще кажем през „Ди Велт, че ние сме спасили Украйна. Кой вярва че ние сме спасили Украйна в тази колосална война и изливане на милиарди от цял свят? И ние с продукцията на ВМЗ Сопот сме спасили Украйна?“, иронизира изявата на Кирил Петков бившата му коалиционна партноьрка.

Нинова е категорична, че няма нито един документ, свидетелстващ, че българските оръжия пътуват за Украйна. Оприличи ситуацията с продажба на автомобил – все едно да продадеш колата си и да забраниш на купувача да я даде на друг или препродаде.

„Има голям разлом между президентската институция и българските социалисти. Политиките, които провежда служебният кабинет, много се различават от политиката на БСП“, каза още тя по бТВ.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Дарявали ли сте лични средства за политическа партия?
Покажи резултати Скрий резултати