Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Нинова за убийството в София: Върнахме се в мутренските години

Политика

Нинова за убийството в София: Върнахме се в мутренските години

Нинова за убийството в София: Върнахме се в мутренските години - Tribune.bg
Снимка:

“Поредното убийство в последните няколко месеца. Показателно е, че се връщаме в мутренските години”. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова на извънреден брифинг в НС.

Нинова смята, че ПП-ДБ са върнали модела "Борисов" на власт и заедно с това се е върнал и мутренския стил на управление.

“Говори се за подкуп, натиск и рекет. В този контекст искам да припомня за какво се направи съдебната реформа. Тя бе съсредоточена върху това да се овладее Конституционния съд, КПКОНПИ, ВСС и Инспектората. С поредното показано убийство се показа, че резултат от съдебната реформа няма”, заяви още Нинова.

Относно смяната на ръководствата на регулаторите лидерът на БСП поясни, че управляващото мнозинство ще се разбере “когато намери на всеки място под слънцето”. Изказването за КЗК-че ръководството ще бъде сменено, е недопустимо”, категорична е Нинова, след което допълни, че това е още един опит за намеса в дейността на независимите регулатори.

Относно сагата с президента Радев Нинова смята, че той готви нов проект “Трети март”.

"Президентът готви поредната своя партия”, смята лидерът на БСП.

Тя подчерта, че сегашното управление е най-нестабилното, което сме имали през последните години. “Ротацията ще мине с огромно напрежение-несигурност, липса на предвидимост за икономика и поскъпяване на живота на гражданите. Управление подчинено на власт и пари от едноръки бизнесмени и ще приключат като свитък и бандити”, допълни Нинова, предава БГНЕС.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети