Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Нинова запечатала залата за оръжията

Политика

Нинова запечатала залата за оръжията

Нинова запечатала залата за оръжията - Tribune.bg
Снимка:

Служители се шегуват, че е анексирала министерството на Лорер

Бившата вече вицепремиерка Корнелия Нинова запечатала залата, в която се провеждали заседанията на междуведомствената комисия, която разписваше разрешенията за износ на оръжие за Украйна през трети страни, съобщава „Гласове.бг“.

Служители се шегуват, че тя е анексирала министерството на Лорер, където всъщност се помещава въпросната зала. Окупирани се оказали и други помещения във ведомството на колегата ѝ, които Нинова не му давала да ползва, въпреки че си има друга сграда.

Всичко това рефлектирало върху редовите служители от двете ведомства, които били принудени да се гъчкат по 7-8 човека в стая. Напрежението сред тях растяло, защото „помещенията“ на Нинова стоели все още запечатани и пречели да се осигури нормална работа среда.

Друго обаче крепяло служителите, а именно, че вече не ся под нейно ръководство и най-вече, че ще имат нормален министър начело на министерството.

Залата, в която се провеждали заседанията на междуведомствената комисия за износ на оръжиеЗалата, в която се провеждали заседанията на междуведомствената комисия за износ на оръжие


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати