Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Нинова на СПА с депутатите, после сред народа

Политика

Нинова на СПА с депутатите, после сред народа

Нинова на СПА с депутатите, после сред народа - Tribune.bg
Снимка:

Два дни социалистите ще отдъхват в четиризвезден хотел в Баня

Парламентарната група на БСП се събира на двудневен семинар в едно от най-новите СПА-бижута с минерална вода в страната – четиризвездния Хот Спрингс Медикъл и СПА, Баня, Разложко. Това потвърдиха пред „Труд” членове на Изпълнителното бюро на БСП.

Запознати припомниха, че модерният комплекс стана СПА Хотел за 2017 година. Партийният форум ще се състои понеделник и вторник, а сред основните теми ще е напускането на пленарна зала на 3/4 от депутатите и отиването им при народа. Оставането само на 20 от 79 депутати на БСП в парламента бе обявено от лидера на левицата Корнелия Нинова в декларация по повод новия политически сезон. Много от народните представители обаче разбрали едва от парламентарната трибуна, че няма да ходят на работа, а ще се срещат със симпатизанти в страната. Това обаче автоматично им реже сериозна част от заплатите.

Семинарът първоначално бил замислен като разширена дискусия за наскоро приетия документ „Визия за България“. Но сега ще се наложи ръководството на парламентарната група да прави стриктни графици за присъствие и отсъствие на депутатите в парламента. Защото е решено депутатските надници да се плащат от партийната субсидия. Сумата към момента не е ясна, тъй като още не е известно колко време соцдепутатите ще останат извън пленарна зала. А някои от избраниците на БСП разчитат само на възнагражденията си като депутати.

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати