Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Нов рунд – Бареков за Джамбазки: Пълен неблагодарник, плюе там, където дълго време яде

Политика

Нов рунд – Бареков за Джамбазки: Пълен неблагодарник, плюе там, където дълго време яде

Нов рунд – Бареков за Джамбазки: Пълен неблагодарник, плюе там, където дълго време яде - Tribune.bg
Снимка:

Взех го от улицата, направихме го евродепутат и милионер с моите избиратели

„По повод лъжите на Ангел Джамбазки, тиражирани от Би Ти Ви. Джамбазки като един пълен неблагодарник плюе там, където дълго време яде и беше взет буквално от улицата, за да го направим с моите избиратели от ББЦ евродепутат и милионер от заплата в Брюксел“. Това заяви евродепутатът Николай Бареков, цитиран от пресцентъра на партията си Презареди БГ.

Това е пореден рунд за задочни словесни престрелки между двамата, като в предишно свое изказване Бареков обвини Джамбазки и че прикрива хомосексуализъм.

„Лъжите, клеветите по мой адрес и смешната агресия на Джамбазки не могат да скрият страха му, комплексите му и отчаянието му от неговото логично политическо фиаско. Що се отнася до лъжите му за моите отношения с партия Атака. От самото начало на Волен Сидеров беше изяснено от ръководството на АКРЕ и лично от мен, че незабавното членство на Атака в Алианса на консерваторите минава през коалиционно споразумение за евровота с моята партия под името „Обединени консерватори“. Точка по въпроса, защото в момента с Джефри ван Орден и ръководството на АКРЕ, заедно с делегация на моята партия Презареди България, сме във Вашингтон по покана на Републиканската партия и провеждаме интензивни срещи с министри, сенатори и конгресмени. В петък съм специален гост СPAC, където президентът Тръмп ще държи годишна реч пред отбрани делегати от неговата партия и приятелите и по света“.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати