Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Нов скандал в регионалните структури на „Има такъв народ“

Политика

Нов скандал в регионалните структури на „Има такъв народ“

Снимка:

Тошко Йорданов си присвоил листите в Пловдив

За нов скандал в регионалните структури на партията на Слави Трифонов „Има такъв народ“ съобщава сайтът anteni.bg. Негов автор за пореден път е неформалният лидер на партията Тошко Йорданов. Той е спуснал на челни места в пловдивските листи хора, които нямат нищо общо с града.

Йорданов е водач на две листи – в Пловдив и Пловдив-област, на второ и трето място в града са поставени шахматистката Антоанета Стефанова и Теодора Пенева, които са софиянки. Това е направено, без да се вземе под внимание мнението на градската организация на „Има такъв народ“. Цели местни структури от Пловдивска област са абсолютно отвратени от действията на Йорданов и са изразили готовност да напуснат партията месец преди изборите за Народно събрание.

По нареждане на Слави Трифонов Йорданов, е забранил на местните лидери да правят каквито и да е публични изявления, включително и в социалните мрежи. От своя страна, лидерите на партията отказват да участват в предизборните дебати. В петък Слави Трифонов е отказал покана на Бойко Василев за предаването „Панорама“.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още