Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Новаков: Няма тайно споразумение между България и ЕС за присъединяване към еврозоната

Политика

Новаков: Няма тайно споразумение между България и ЕС за присъединяване към еврозоната

Новаков: Няма тайно споразумение между България и ЕС за присъединяване към еврозоната - Tribune.bg
Снимка:

Няма тайно споразумение между България и ЕС, с което пред страната ни да се поставят дискриминационни условия за присъединяване към еврозоната. Това каза българският евродепутат (ГЕРБ/ЕНП) Андрей Новаков пред bTV.

„Такова споразумение не кореспондира с реалността по никакъв начин, няма как да се случи, не се е и случило", категоричен беше той.

„Истината е, че държавите, които са въвели еврото, без изключение стават по-богати, а животът на хората става по-добър. Аз не мисля, че с България ще се случи нещо друго“, добави евродепутатът.

„Изумен съм от саморазрушителната сила, която има българският политически елит. Как самият факт, че в момента си опозиция ти дава свобода да излезеш и да кажеш всичко – дори това да означава да пратиш хората пред чейнджбюрата да си сменят парите. Изключително странно е да гледам как социалистите плашат хората днес с неща, които са правили те вчера", каза още Новаков.

„Няма тайно споразумение и България ще влезе в Еврозоната при курс на лева –такъв, какъвто е той в момента“, категоричен беше той. По думите му някой се опитва да трупа дивиденти на гърба на хората, но историята показва, че това никога не успява.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Боян Единствената възможност в България да се кради по-малко и да се отървем от вредното влияние на олигарси като Цецо Василев, Иво Прокопиев, Гриша Ганчев и други подобни престъпници, е България да стане част от еврозоната!
11.02.2020 16:32 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати