Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Нови тв формати: Брат и сестра агитират в общо участие за различните партии, които ги издигат

Политика

Нови тв формати: Брат и сестра агитират в общо участие за различните партии, които ги издигат

Нови тв формати: Брат и сестра агитират в общо участие за различните партии, които ги издигат - Tribune.bg

Розита Еленова и Теодор Михайлов се пробват да влязат в НС съответно през листите на ПП и ДБ

Розита Еленова („Продължаваме промяната“) и Теодор Михайлов („Демократична България“) се появиха в съвестно телевизионно участие по Bulgaria on Air. Двамата кандидат-депутати, които освен това са и брат и сестра, обясниха защо според тях в ситуацията няма нищо неестествено.

„Съвсем нормално е да сме от различни партии. Двете партии са позиционирани в център и дясно, така че посланията са по-скоро сходни. Никога не съм се ангажирала с партия и не съм била член на партия. В този период на живота ми намирам за уместно нивото ми на компетентност да бъде имплементирано в законодателството. Ангажирайки се с „Продължаваме промяната“, смятам че старите модели трябва да бъдат пенсионирани“, посочи Еленова.

Според нея грубо е било прекъснато действието на правителството на „Продължаваме промяната“. Тя е категорична, че трябва да се намери формула на стабилно управление.

Брат ѝ също приема за нормално да са от различни партии.

„Човек се ражда в свободна страна и има свободен избор. Аз съм учредител на „Да, България“. Защо сестра ми е избрала друга политическа сила, аз нямам отговорност към това нейно решение. Генерално гледаме в една посока и нямаме различия. Предложихме преди няколко месеца да се явим в коалиция с „Продължаваме промяната“. За съжаление това не се случи“, заяви той.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети