Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Новото управление на купон с Прокопиев

Политика

Новото управление на купон с Прокопиев

Новото управление на купон с Прокопиев - Tribune.bg
Снимка:

Лица от новия политически елит на България и част от управляващото мнозинство на купон с издателя Иво Прокопиев. Те бяха уловени да се забавляват заедно в столичен клуб от ПИК.

Сред гостите на тържеството беше вицепремиерът и министър на регионалното развитие Гроздан Караджов.

ПИКПИК

Впечатление прави и присъствието депутатът от „Демократична България“ Владислав Панев. Името му нашумя преди дни когато си пусна селфи с депутатът от ДПС Делен Пеевски, но след поредица от хейтърски коментари го изтри. 

ПИКПИК

Припомняме, че в деня на клетвата на премиера Кирил Петков от трибуната на Народното събрание депутатът от ДПС Йордан Цонев заяви, че това е най-дълго формираното правителство - 7 месеца и попита дали има участие на задкулисието.

„Тук ще го кажа пак, казвал съм го и преди. Има ли място задкулисието? Говоря за задкулисието в лицето на кръга на „Капитал“ на издателя Иво Прокопиев и Иван Кръстев, който е създател на такива проекти.  Ще ви повярвам, когато видим в медиите на този кръг вие да бъдете разпъвани на кръг, както през тези 25 г. всички противници на този кръг бяха разпъвани“, добави още Цонев

ПИКПИК

Сред бизнесмените, присъстващи на партито на издателя, са били шефът на Американската търговска камара, банкерът Левон Хампарцумян, Кирил Асенов.

Никой от присъстващите не носеше маска, на входа пък охраната не искаше зелени сертификати, отбелязват присъстващи, цитирани от ПИК.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети