Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. НС не събра кворум за извънредно заседание

Политика

НС не събра кворум за извънредно заседание

Снимка:

Народното събрание няма кворум за извънредно заседание, отбеляза при втория опит за регистрация на нужния брой депутати в пленарна зала председателката на парламента Цвета Караянчева.

Тя провери списъка с подписи на народните представители, които са се явили, но той продължаваше да съдържа само 78 имена.

Само 78 депутати дойдоха в парламента, стана ясно още при първия опит за събиране на кворум за извънредното заседание днес.

„Упреквате ме, че не съм осигурила присъствие, но и във вашите редици има липси. Хубав ден“, пожела на присъстващите в зала Цвета Караянчева. Изказването ѝ бе заглушавано от виковете „оставка“ на депутатите социалисти.  

 


Коментари (5)

plebs Пълно ФИАСКО на Путинската ПОЛИТИЧЕСКА доктрина около Радев, Нинова, Бойкикиев!

Не ви е виновен ГЕРБ! Само БСП и ДПС се регистрираха...

Ай да припомним: "МУЛТИГРУП, ДПС, АТАКА – „СКАЧЕНИТЕ СЪДОВЕ“ НА ЛУКАНОВ". Сега Атака е заменена от "Да, Маджо" на Бойкикиев.
13.08.2020 10:05 / Отговор
Защо мятат яйца и домати ли? Сигурно Деса без Мерцедеса в съдружие с Хаджикян, вече имат верига ателиета за химическо чистене, около жълтите павета.
13.08.2020 10:14 / Отговор
коментар На некадърниците винаги други им са виновни!Важното е, че за "протестиращите" от свитата на бкп им са осигурени бира, наркотици, и други!
13.08.2020 11:01 / Отговор
За съжаление... Бабикяните напълно опорочиха протеста на младите хора!
13.08.2020 11:50 / Отговор
Питане ама ние имаме ли народно събрание, след като начело е една кърджалийска @@@@@ , а останалите от управляващата коалиция са организирана от Борисов престъпна група. Не давали оставка, защото били отговорни. Отговорни, ама друг път, за своите пачки и палати.
13.08.2020 12:13 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още