Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. НС не събра кворум за извънредно заседание

Политика

НС не събра кворум за извънредно заседание

НС не събра кворум за извънредно заседание - Tribune.bg
Снимка:

Народното събрание няма кворум за извънредно заседание, отбеляза при втория опит за регистрация на нужния брой депутати в пленарна зала председателката на парламента Цвета Караянчева.

Тя провери списъка с подписи на народните представители, които са се явили, но той продължаваше да съдържа само 78 имена.

Само 78 депутати дойдоха в парламента, стана ясно още при първия опит за събиране на кворум за извънредното заседание днес.

„Упреквате ме, че не съм осигурила присъствие, но и във вашите редици има липси. Хубав ден“, пожела на присъстващите в зала Цвета Караянчева. Изказването ѝ бе заглушавано от виковете „оставка“ на депутатите социалисти.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (5)

plebs Пълно ФИАСКО на Путинската ПОЛИТИЧЕСКА доктрина около Радев, Нинова, Бойкикиев!

Не ви е виновен ГЕРБ! Само БСП и ДПС се регистрираха...

Ай да припомним: "МУЛТИГРУП, ДПС, АТАКА – „СКАЧЕНИТЕ СЪДОВЕ“ НА ЛУКАНОВ". Сега Атака е заменена от "Да, Маджо" на Бойкикиев.
13.08.2020 10:05 / Отговор
Защо мятат яйца и домати ли? Сигурно Деса без Мерцедеса в съдружие с Хаджикян, вече имат верига ателиета за химическо чистене, около жълтите павета.
13.08.2020 10:14 / Отговор
коментар На некадърниците винаги други им са виновни!Важното е, че за "протестиращите" от свитата на бкп им са осигурени бира, наркотици, и други!
13.08.2020 11:01 / Отговор
За съжаление... Бабикяните напълно опорочиха протеста на младите хора!
13.08.2020 11:50 / Отговор
Питане ама ние имаме ли народно събрание, след като начело е една кърджалийска @@@@@ , а останалите от управляващата коалиция са организирана от Борисов престъпна група. Не давали оставка, защото били отговорни. Отговорни, ама друг път, за своите пачки и палати.
13.08.2020 12:13 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати