Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Няма изненадани: Осъдената Иванчева прави партия

Политика

Няма изненадани: Осъдената Иванчева прави партия

Няма изненадани: Осъдената Иванчева прави партия - Tribune.bg
Снимка:

Това се случва точно на време преди местните избори

Точно 3 месеца преди местните избори – нова партия е на път да се появи с претенции за властта в София. Зад нея стои осъдената на 20 години затвор за подкуп в особено големи размери Десислава Иванчева.

Решението нейното движение „Непослушните“ да прерасне в политически субект едва ли би било изненада за някого, тъй като тя и преди е заявявала апетити към властта в София.

Новината за партията Иванчева съобщи в профила си във Фейсбук, където щедро се самопохвали, че обществото я познава като: „…кмета на МЛАДОСТ избран от гражданите в честни избори. СПРЯХ ПРЕЗАСТРОЯВАНЕТО в квартала, осигурих озеленяване, детски площадки и градинки, разкрих имотни измами за милиони“.

Според осъдената, създаването на партия на „НЕПОСЛУШНИТЕ” било с цел да се бори със статуквото.

„Гражданско общество от непримирими българи, съхранили своя дух и традиции, отстояващи принципите на реалната демокрация, хора търсещи промяна. Нека това е наше Обединение на гражданите, готови да се борят за чиста и свята република, такава, за каквато нашите будители мечтаха и за която дадоха живота си“, обяви в революционен стил Иванчева.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (4)

Tad group Сега и хакерчето,след като го осъдят да направи партия...
29.07.2019 12:41 / Отговор
Радост вкъщи Гласувайте за протестиращото недоразумение Иванчева, протеже на бившия другар Кадиев. Бивши другари няма, а той след нейното падение се скри в миша дупка. Тогава ще цъфнем и ще вържем барабар с колците!
29.07.2019 13:41 / Отговор
ЕЛИЦА Ми ще направи и хакерчето партия. Не са вменяеми те си продължават по стар стил. Въпросът е, че на майтап на шега с игри и закачки ще ги вкарат тях в затвора няколко е такива непослушки и нема се усетят даже как е станало и са си го причинили сами с упорство за прилагане на нереални ретрогни АРХИВНИ ФАШИСТКИ ПРАКТИКИ НАД ЕДНО МАЛДО ДЕМОКРАТИЧНО СЪВРЕМЕННО И ПЪТИ ПО-ИНТЕЛЕКТУАЛНО ЗАРЕДЕНО ОТ ТЯХ ОБЩЕСТВО.
29.07.2019 15:19 / Отговор
валя еми... такива са ни законите... осъдени правят партии, подсъдими отиват в европарламента..
04.08.2019 11:30 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети