Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Областният координатор на ГЕРБ Пловдив-област: Станах член не заради Цветанов, а заради Борисов

Политика

Областният координатор на ГЕРБ Пловдив-област: Станах член не заради Цветанов, а заради Борисов

Снимка:

Областният координатор на ГЕРБ за Пловдивска област Георги Мараджиев внесе яснота около отношенията си с Цветан Цветанов и за мотивите си да се присъедини към ГЕРБ.

Ето какво написа той в профила си във Фейсбук:

„Обръщам се към всички, които тази вечер са гледали новините на БНТ1. Бяха излъчени стари кадри от посещения на г-н Цветан Цветанов като заместник-председател на ГЕРБ в Пловдивска област, по време на които аз като областен координатор съм го посрещал и съм бил до него на всяко едно мероприятие на партията в областта. Спечелих изборите за кмет на община Стамболийски през 2015 година без да съм бил тогава член на ГЕРБ, но бях подкрепен от партията, на която станах член месеци по-късно.

Станах член на ПП ГЕРБ не заради Цветанов, за който лоша дума не бих изрекъл, а заради това, че повярвах в идеите и в лидера на партията г-н Бойко Борисов. И в момента съм областен координатор на ПП ГЕРБ Пловдив-област. Защо да не се гордея, от какво да се срамувам?

От това, че поисках от г-н Борисов лост и опорна точка и обещах да преобърна Пловдив област? От това, че от 5 кмета на общини в областта през 2015 година сега имаме 10 кмета на ПП ГЕРБ? От това, че благодарение на правителството Стамболийски стана една от най-бързо развиващите се общини? Да ме е срам, че сравних ПП ГЕРБ с F16 и казах, че с такъв добър пилот като Бойко Борисов и с двигател като Цветанов летим нагоре, и това не е магистрала, на която можеш да отбиеш в аварийната лента за по едно кафе, а е горе на високото и там отбиеш ли, падаш надолу?

Да, но двигателят може да се развали, може да е за смяна маслото! Но пилотът? От него зависи всичко! Той е човекът, който трябва да управлява самолета и при изгорял двигател! И накрая искам да кажа, че аз съм много малък да давам съвети, но съм достатъчно голям, да давам акъл. Не е добре да гориш мостове! Може да ти се наложи да се върнеш по този мост, защото колелото се върти и стъпва на всяка спица!

Гордея се, че съм една малка част от едно голямо семейство и съм спомогнал поне мъничко за ония видими резултати, за които всички мечтаем! Част съм от голямото семейство на ПП ГЕРБ и се гордея с това! Гордея се с миналото си, ще се гордея и с бъдещето си! Знам от къде съм тръгнал и винаги мога да се върна там! Над вратата вкъщи още стоят закачени старите ми обувки.

Всеки ден съм в някоя община от 17- те в Пловдивска област и с колегите говорим без страх, споделяме проблемите, правим промени - защо ли? Защото сме единни и знаем какво искаме! Искаме да живеем по-добре и да следваме мечтите си! Сбъднатите мечти ще ни направят щастливи не само нас, а и нашите деца!“  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още