Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Областният на София обяви Сидеров за „политически труп“

Политика

Областният на София обяви Сидеров за „политически труп“

Областният на София обяви Сидеров за политически труп - Tribune.bg
Снимка:

Продължава задочният спор между лидера на „Атака“ Волен Сидеров и назначения от партията областен управител на София Илиан Тодоров. Ден след като Сидеров се отрече от Тодоров заради острата му реакция срещу протеста, вторият не остана длъжен

„Златният пръст, който се криеше като плъх под масата, се бил разграничил от мен! Да мълчи като мишка, за да не си отворя устата, за да стане ясно защо всички се разграничихме от него!

Да каже кой му написа Планът „Сидеров”! Кой беше идеологът? Илиан Тодоров и Димитър Димов. Кой измисли „Православна солидарност”?

Сидеров, не си прави ПР на мой гръб, защото ще останеш много доволен!

Волене, отдавна се разграничихме от теб – политически труп!“, пише в имейл от областната управа на София-област до медиите.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

кесо Дааа, Воленчо явно е в тежка "творческо-политическа" криза и трябва да реши какво да прави. Да се присъедини ли към тримата глупаци от трупата "Отровно трио-тримата глупаци" като четвърти глупак, да иде ли с "изправен" при лидерката на "Изправи го.бг" Мая Конопа или да иде при Румбата да размахват юмруци както обичат и двамата да правят като видят телевизионни камери, а може и с бай Ристю десантчика да идат на гости на бай Ахмед в Росенец да ги почерпи с качествено уиски и сладолед .
22.08.2020 21:25 / Отговор
Иво Сидеров си е политически труп още от 2013г когато стана "златния пръст" на доган!После на неговото място се нареди "масията" на България н.бареков!Той си проигра обаче всички карти много рано, и отиде при сидеров!Сега е наточен по-нов "месия" на България в лицето на др.Изплезен Език Чалгаджията!
23.08.2020 09:43 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети