Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Областният на Варна организирал вчерашния протест в града?

Политика

Областният на Варна организирал вчерашния протест в града?

Снимка:

Назначен е от служебния кабинет на Радев

Тодор Йотов, който беше назначен за областен управител на Варна по време на служебния кабинет на Румен Радев, вчера е бил вдъхновителят и лицето на протестното автошествие в морската столица, твърди ПИК.

Той раздавал стикери с искане за оставка на правителството и главния прокурор и знамена на събралите се хора във Варна, разказват свидетели пред медията.

Преди да заеме поста, Йотов е бил военен аташе в Полша, Литва, Латвия и Естония.

Автошествието в Стара Загора, което иска да блокира магистрала „Тракия“, е предвождано от приближената на Костадин Костадинов, Искра Михайлова. Както и от човек на Мария Капон, приближена на свой ред на Арман Бабикян.  


Коментари (10)

Тартаковер Отвратителна лъжа във фейк-заглавието, но съвсем подходяща за тази медия. Както и за вдъхновените и вярващи нейни фенове, които умират да ги лъжат и да коментират с плам лъжите. Областният на Варна е Стоян |Пасев, глуповат но правоверен гербаджия. Както например Спас Гърневски. Все пак варненецът е с половин стотинка по-умен.

А този Йотов не го познавам, но външно няма примитивния и дебилен вид на "поета на комунизма" Гърневски. А щом е работил в Морското командване на НАТО в Неапол(както прочетох), значи се извисява доста над доказаните герберски калинки.
01.08.2020 21:03 / Отговор
ОТВРАТИТЕЛЕН ВОЕНЕН ГЕНЕРАЛ КОЙ ПРЕЗ СОЦИАЛИЗМА СТАВАШЕ ВОЕНЕН?
-1.НАЙ-МЪРЗЕЛИВИТЕ,2.ДА СЕ ПЕНСИОНИРА НА 35г.,3.ДА ВЗЕМА ТАВАНА НА ПЕНСИИТЕ.
А СЕГА? - ДА КОМАНДВА 6 000 000 ПО-КАДЪРНИ БЪЛГАРИ. БЪЛГАРИ ОПОМНЕТЕ СЕ!
01.08.2020 21:20
До онаниращият трактор Защо четете долнопробни медии Ваше Величество.Ходи сърбай в дума,в поглед,афера и др.които отговарят на Вашата безподобна интелигентност и ум!
02.08.2020 00:19
Боряна Гечева И откъде разбрахте, че е лъжа и то отвратителна? Аз също не познавам Йотов, но познава достатъчно много хора като сподвижницата на Костадинов и небезизвестната Капон. Неприятни са. Не знам кой им пуска мухата, че могат и трябва да се занимават с политика. Нито могат, нито трябва. Избуяват като плевели в нива, но кривата на успеха и все клони към нула, независимо от гръмките названия на формированията им. В България имало над 400 такива формации, наричащи се партии. Е, как няма да са по 1 файтон хора!?
А Вие за пари ли драскате или се придържате към гордия лозунг "Мразя ви безплатно"? Предизвиквате смях с абсурдните си коментари, тук-таме някой Ви отговоря и....това е ефектът. Не се хабете!
02.08.2020 07:20
реалист Четете внимателно, "Тодор Йотов, който беше назначен за областен управител на Варна по време на СЛУЖЕБНИЯ кабинет на Румен Радев,...", сиреч някога. "Мисирките" пишат, както обикновено, неграмотно.
02.08.2020 14:16
ПРОТЕСТИРАЩИТЕ =ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ=АКТИВНИ БОРЦИ ПРОТИВ НАТО И ЕВРОПА=ТАЛИБАНИ НА РУМЕН РАДЕВ, ВАСИЛ БОЖКОВ, ПУТИН, ЛЕНИН, СТАЛИН!
01.08.2020 21:03 / Отговор
сивата котка Дано не бъркан, но Тодор Йотов бе три месеца областен управител през 2017 г., назначен от служебното правителство на Герджиков. След това поста се зае от Стоян Пасев, гербаджия. Ся, кой какво повел вчера, да си признае.
01.08.2020 22:38 / Отговор
Цветка Радев е национален предател!Разделител на нацията и велик интригант!
02.08.2020 01:29 / Отговор
Знаещ Ако беше мутра или пожарникар, тогава можеше да командва 6 млн. по-умни, но не го приели за пожарникар и станал морски офицер/и не за да се пенсионира на 35 г., и не заради тавана на пенсийте, защото тогава нямаше тъкъв, а пък мързеливите не можеха да се класират в Морско училище/.
02.08.2020 11:25 / Отговор
Всеки комунистически генерал Е ЧЕРВЕНА МУТРА-Те крепяха тоталитарния строй със сила против бедните българи(чиито пенсии тогава бяха по 27 лева)
02.08.2020 16:12

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още