Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Областните управители на Сливен и Габрово: Корнелия убива БСП, твърденията ѝ са клеветнически

Политика

Областните управители на Сливен и Габрово: Корнелия убива БСП, твърденията ѝ са клеветнически

Областните управители на Сливен и Габрово: Корнелия убива БСП, твърденията ѝ са клеветнически - Tribune.bg
Снимка:

Кристина Сидорова обмисля съдебен иск срещу Корнелия Нинова

Областните управители на Сливен и Габрово с реакция след думите на председателя на БСП Корнелия Нинова във вторник. Тя публично обвини областните управители на Габрово и Сливен, че на изборите са работили за „Левицата“.

Областният управител на Габрово Кристина Сидорова заяви намерението си да търси съдебна отговорност от лидера на БСП. А колегата ѝ от Сливен излезе с отворено писмо със заглавие – „Не аз, а Корнелия убива БСП“.

„За никого не е тайна, че г-жа Корнелия използва апаратни хватки, за да се задържи начело на БСП от години и че няма да сдаде властта, независимо каква цена ще трябва да платим всички ние“, се казва в писмото на Минчо Афузов.

„БСП никога не е била на Нинова. Просто в последните години тя се качи на гърба на столетната ни история, водейки ни към пропастта. Докато върши това обаче, Нинова се опитва да ни убеди, че някой друг ѝ е виновен и все някой пречи на успеха ѝ. Този път дойде моят ред. Днес тя ме посочи с огнен пръст! Оказа се, че не Нинова, която диктува политиката, определя предизборните послания, вкара партията ни в непопулярна коалиция, от която и досега търпим щети, не тя е виновна за краха на БСП“, пише още той.

От своя страна Кристина Сидорова също отрече да е помагала на една или друга политическа сила и изтъкна, че по време на предизборната кампания е работила за добрата организация на вота и единствено според правомощията на областния управител, предава БНР.

По думите на Сидорова твърденията на Нинова са клеветнически.

„Обмислям да предприема съдебен иск и в съдебна зала тя да докаже това, което вчера каза за натиск върху държавни служители, за нарушения, които приписва на мен.

В момента се съветвам с адвокати и вярвам, че справедливостта и истината ще възтържествуват и госпожа Нинова ще спре да лъже публично в национален ефир“.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети