Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Областният управител на Хасково депозира оставката си, нарече сигнала срещу него „пасквил съшит с бели конци”

Политика

Областният управител на Хасково депозира оставката си, нарече сигнала срещу него „пасквил съшит с бели конци”

Областният управител на Хасково депозира оставката си, нарече сигнала срещу него пасквил съшит с бели конци - Tribune.bg
Фейсбук

Областният управител на Хасково Минко Ангелов е в отпуск и е депозирал оставката. Това съобщи от парламентарната трибуна служебният премиер Гълъб Донев в отговор на въпрос на народния представител от БСП Смиляна Нитова за сигнал за корупция и покровителстване на канал за контрабанда на парфюми.

Донев каза още, че тече разследване от ДАНС, Прокуратурата, МВР , което ще установи дали сигналът за корупция е основателен.

Малко по-късно на страницата си във Фейсбук Минко Ангелов нарече изнесената информация „пасквил съшит с бели конци и опит за омаскаряване с цел дискредитирането ми като борец за законност и справедливост”.

Той определи като морален акт да си депозира оставката иначе нямал от какво да се притеснява. 

„За клеветническата кампания организирана срещу мен ще защитя правата си по съдебен път. Искрено вярвам в безпристрастността и прозрачността на правораздавателните органи. Вярвам, че справедливостта ще възтържествува и ще докажа правотата си”, пише още той. 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети