Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Областният управител на София напуска Сидеров след бой в столично заведение

Политика

Областният управител на София напуска Сидеров след бой в столично заведение

Областният управител на София напуска Сидеров след бой в столично заведение - Tribune.bg

Илиан Тодоров: Не искам вече да имам нищо общо с тази секта

Бившият депутат от „Атака“ и настоящ областен управител на София Илиан Тодоров е бил обиждан и удрян в столично заведение от атакисти. По този повод Тодоров обяви в свое изявление, че преустановява всякакви взаимоотношения с партия „Атака“ и в момента обмисля дали да не напусне поста, който заема от квотата на партията на Волен Сидеров заради грозния скандал.

"Като областен управител на Софийска област, заедно с екипа на областна администрация направихме добри неща. Две от тях, по които работя повече от година и половина са споразуменията за сътрудничество между Софийска област и Китай, и Софийска област и Мароко, които смятам да финализирам, заради възможностите за развитие, които предоставят на Софийска област. Зная, че гражданите ще го оценят. Относно оставката ми като областен управител, която както знаем, всеки носи в джоба, уверявам ви, ще бъде плод на обмислено решение". 

В коментар за DarikNews.bg относно скандала в столично заведение с доскорошните му другари, областният управител поясни, че вербалното насилие срещу него е прераснало във физическо такова в известен ресторант. Конфронтацията е започнала след спор с Десислав Чуколов, депутат и зам.-председател на „Атака“. В заведението е бил и лидерът на партията, но екшънът се е разиграл, след като Волен Сидеров напуснал заведението.

„Аз съм в болничен, с патерица съм. Чухме се с Волен Сидеров да се видим, тъй като от месеци не сме се виждали, за да поговорим. Поговорихме за няколко минути и той си тръгна. Обаче 5-6 човека, последните останки от „Атака“, които са се превърнали в една секта, започнаха да се заяждат с мен и да ме обиждат. Аз се придвижвам с патерица, но единият от тях ме удари“, споделя Тодоров.

Бившият депутат от "Атака" призна, че е дълбоко разочарован. „След 9-10 години разбрах, че аз просто нямам нищо общо с тези хора. Просто сме прекалено различни. Съжалявам, че по този грозен начин трябваше да се разделим, но такъв е животът“. Тодоров коментира и факта, че никога не е бил член на „Атака“.

Затова той е категоричен, че в рамките на следващата седмица ще обяви дали ще остане на поста, който заема като част от квотата на партията.

„Все пак там съм от квотата на „Атака“. При положение, че нямам нищо общо с тази партия, може би най-правилно е да напусна и поста на областен управител, но още го обмислям“, обясни самият Тодоров. Той потвърди, че след вчерашния неприятен инцидент се е опитал да се свърже с Волен Сидеров, но безуспешно.

„Телефонът му беше изключен. Днес не ме е потърсил. Не смятам, че вече има какво да си кажем с него повече“, каза Тодоров и призна, че отношенията между двамата са влошени от дълго време.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Илиян Тодоров

Коментари (1)

Асен Илиев РУСКИЯ ШПИОНИН, вече не харесва АТАКА :)
А защо ли са го обиждали и били? ;)
16.01.2020 18:25 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети