Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Общинари от ПП във Варна искат да премахнат шатра с разрешително на ГЕРБ

Политика

Общинари от ПП във Варна искат да премахнат шатра с разрешително на ГЕРБ

Общинари от ПП във Варна искат да премахнат шатра с разрешително на ГЕРБ - Tribune.bg

Служители на община Варна в лицето на ПП се опитват да заглушат гласа на опозицията и да ни попречат да провеждаме предизборната си кампания в центъра на града. Страх ги е, че ще загубят изборите ли, за това алармират във фейсбук от ПП ГЕРБ-СДС, чиято шатра, когато има избори, винаги е на същото място на площада в морската столица.

Като не могат да изпъкнат с идеи и аргументи, решили да премахват шатрата, която сме поставили за срещи с избиратели. Имаме разрешително за нейното поставяне, но днес две общински служителки бяха употребени, за да ни връчат констативен протокол за незабавното ѝ премахване. С напълно несъстоятелни мотиви по зле скалъпен сценарий, заявяват от ГЕРБ-СДС.

На същото място сме при всички избори, водим позитивна кампания и винаги сме уважавали демократичното право на останалите участници в изборния процес да провеждат агитация при условията и реда, които законът постановява.

Очевидно за променкаджиите начело на община Варна наредбите и законите не означават нищо. Говорят за върховенство на закона, а погазват правилата със същата лекота, с която главният аматьор на републиката Кирил Петков потъпка Конституцията,. заявяват още от ГЕРБ-СДС.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети