Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Обвиниха Симеонов за среден пръст към протестиращи, той казва, че искал да ги подкрепи

Политика

Обвиниха Симеонов за среден пръст към протестиращи, той казва, че искал да ги подкрепи

Обвиниха Симеонов за среден пръст към протестиращи, той казва, че искал да ги подкрепи - Tribune.bg
Снимка:

Валери Симеонов: От самото начало стоя твърдо зад техните искания

Председателят на НФСБ Валери Симеонов е „размахал среден пръст“ на участниците в днешния протест. Това твърдят няколко медии като Медиапул, Трафикнюз и Актуално.

Пред прозорците на властта се събраха недоволните ресторантьори и техни служители, които искат отваряне на обектите и шанс да работят.

Цялата ситуация със Симеонов е изключително странна, тъй като той е заклет привърженик на разхлабването на мерките по отношение на ресторантьорския бранш.

Ресторантите и заведенията да отворят на 4 февруари, поиска буквално преди 2 дни лидерът на НСФБ.

„Излязох на прозореца, за да видя ресторантьорите и да ги подкрепя. Аз съм единственият политик, който от самото начало стои твърдо зад техните искания, а дори само през последната седмица го заявих два пъти в свои медийни изяви. От самото начало казвам, че ресторантите и заведенията трябва да работят и не те са опасността, а училищата. Децата не трябва да бъдат връщани на училище“, коментира по повод скандала пред „ПИК“  Симеонов.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

Дундьо Симеонов, нали знаеш, че истината няма значение за оплюващите, напротив. Защо, тогава си изненадан от фабриките за лъжи???
27.01.2021 16:34 / Отговор
Много добре е направил! А ,ако е среден пръст,какво?Да не би да не го заслужават,да не би да са застраховани от несъгласие с тях?
27.01.2021 18:13 / Отговор
ФИЛИП ГЕОРГИЕВ ТОВА Е ДОЛНА ЛЪЖА. АКО ИЗЛЯЗАТ СНИМКИ ТО ТЕ ЩЕ СА КОЛАЖ. БЛЪСКАНЕТО НА СТАРИ ХОРА Е ЛЪЖА. ДУМИТЕ ЗА МАЙКИТЕ НА ДЕЦА С УВРЕЖДАНИЯ СА ЛЪЖА. ДАЛАВЕРИТЕ НА ТОЗИ ПАТРИОТ С НАСТАНЯВАНЕ НА ПОЛИЦАИ ОТ ГРАНИЧНА В НЕГОВИ ХОТЕЛИ Е ЛЪЖА. ВСИЧКО Е ИНСИНУАЦИЯ НА МРЪСНИЦИ.
28.01.2021 08:52 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети