Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Обвиниха Сидеров, че пушил в заведение и се карал с чужденци

Политика

Обвиниха Сидеров, че пушил в заведение и се карал с чужденци

Обвиниха Сидеров, че пушил в заведение и се карал с чужденци - Tribune.bg
Снимка:

Лидерът на „Атака“ отрича

Обвиниха Волен Сидеров, че е пушил в заведение и се е карал с чужденци. Лидерът на „Атака“ отрича тази информация, публикувана във Фейсбук. В социалната мрежа жена разказва за неприятна вечеря в столичен ресторант, където е бил и лидерът на „Атака“.

По думите на Ася Иванова Сидеров се е държал грубо към нейната компания.

Жената отива на вечеря с колеги и фирмени партньори, предимно от чужбина. Посрещнати са със забележка от компанията на Сидеров, че вдигат шум. В заведението обаче е задимено и жената забелязва, че именно Волен Сидеров пуши. При молба да не пушат в заведението, от компанията на Сидеров отговарят: „Не разбираме какво казваш бе, говори на български, ти си в България“.

В последствие в ресторанта идва и оркестър, според жената - ромски.

„По реакцията на г-н Народен представител Сидеров съдя, че той е видимо доволен от пристигането на вероятно неговия личен оркестър, повикан по поръчка, може би, за да демонстрира на чужденците как се прави в България“, пише Иванова.

Самият Сидеров започнал да удря на барабаните и да иска пари от чужденците, като ги изпраща и с думите: „Гейс, говорете на български, в България сте, в България се говори на български“.

„Скандал не помня да е имало, напротив - аз съм човек, който обича да създава весело настроение“, заяви Сидеров по повод на информацията и каза, че в социалните мрежи всеки може да си пише каквото иска.

Лидерът на „Атака“ заяви и че не е пушач, но не отрече някой от компанията му да е пушил в заведението след разрешение.

На въпрос дали той е ангажирал ромския оркестър, Сидеров отговори: “Искате да ви свири този оркестър? Мога да го ангажирам, мога да викна и други”.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Асен що за поведение е това дължи извинение на всички
12.10.2018 16:31 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети