Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Очаквано: Бащата на фейк новините Бабикян обвини Борисов, че е набил Инджова и майките

Политика

Очаквано: Бащата на фейк новините Бабикян обвини Борисов, че е набил Инджова и майките

Очаквано: Бащата на фейк новините Бабикян обвини Борисов, че е набил Инджова и майките - Tribune.bg
Снимка:

„Бийте бивши министър - председатели, блокирайте майки, бийте студенти зад колоните на Министерски съвет, пращайте мутри и провокатори, проследявайте Отровното трио, арестувайте „хулигани“ като адвокат Минчо Спасов, арестувайте камиони с колони за митинга... Моля Борисов, не спирайте!“. Това написа в профила си във Фейсбук един от „триото“ Арман Бабикян – известен и като собственик на сайта за фалшиви новини „Информиран.нет“.

Всички видяха безсилния страх и злоба, твърди Бабикян, за когото премиерът е разказвал, че преди години му е поискал над 3 млн. лв., за да го направи политик. След отказа започва и кампания срещу Борисов.

„И слепите прозряха действията на мутрите. Мисирките никога няма да стигнат до орлите на Орлов мост, а ти ще си останеш домашното пиле на Сокола. Жалко за вас, че сте толкова жалък“, не пести епитети лидерът на протеста.

Казусът на Ренета Инджова е изключително странен, като нейната версия за инцидента варира от битов, падане без спомен как или блъскане от тичащ човек.

Майките от Системата ни убива също не са бити - просто не са пуснати с бус в затворен от други протестиращи участък и са призовани да извървят последните 200 метра от СУ до Орлов мост пеша.

В „Информиран.нет“ фалшивата новина достига ново абсурдно ниво. Според сайта на Бабикян полицаи „тази сутрин са блъскали две момиченца, деца на майките от белият бус на движението „Системата ни убива”.

„Според очевидци служители на МВР са се държали доста агресивно срещу децата, като дори се е стигнало до грозни дърпания и блъскания. Според майките им, децата не са предизвиквали с нищо полицаите, но това не е попречило на МВР служителите да си излеят гнева върху тях“, гласи абсурдната дописка.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (22)

БАБИКЯН Е ЧЕРВЕН РУСКИ ТАЛИБАН. ВЕРБОВАН Е ВЪВ ВАРНА, КОЙТО РУСКИТЕ МУТРИ ПОЧТИ СА ПРЕВЗЕЛИ, ПОДОБНО НА КРИМ. С ПОМОЩТА НА ВАСИЛ БОЖКОВ0(ПЕРАЧ НА РУСКИ НАРКОРУБЛИ) И ЧЕРВЕНИ ГЕНЕРАЛИ ИСКАТ ДА КЪСАТ ЖИВО МЕСО ОТ МАЙКА БЪЛГАРИЯ! ТРЯБВА ДА СПАСИМ БЪЛГАРИЯ ОТ ТЯХ!
02.08.2020 17:02 / Отговор
Гечева Що щат момиченцата там, а?Да ги влачат цял ден по горещините! Като плюете, поне малко помислете да не се накапете! Много грижовни майки, няма що! Ползват децата си за щит
02.08.2020 17:42 / Отговор
Възмутен! Къде са организациите за защита на децата?!? Иначе по най-малките поводи тръбят наляво и надясно.
02.08.2020 17:50
Как е възможно? Бабикян е смрадлив лешояд! Падение за "нормалните" протестиращи, които го припознават за бос на площада.
02.08.2020 17:54 / Отговор
Гацо Бацо ТРИМАТА МИСИРИ !
02.08.2020 18:06 / Отговор
кесо Бравос, Арманчо, веднага си личи школовката на "Лубянка". Те на това му се вика истинско първоразрядно постсъветско ченге. Неговите руски колеги преди 6 години, кога "съвсем случайно" се заблудили и навлезли в украински Крим откъдето и досега не могат да излезат, пък видели как "украинските фашисти" разпънали на кръст малко руско момченце, изродите му ниедни. Та и Арманчо сигур шъ види некое разпънато на кръст от "тираните" у нас детенце, ама това е за накрая, "за десерт" де, щот не му е дошло времето.
02.08.2020 18:07 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети