Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Официално: Милко Калайджиев e кандидат на ДПС за кмет на Свиленград

Политика

Официално: Милко Калайджиев e кандидат на ДПС за кмет на Свиленград

Официално: Милко Калайджиев e кандидат на ДПС за кмет на Свиленград - Tribune.bg
Снимка:

Милко Калайджиев е кандидатът на ДПС за кмет на Свиленград, съобщават местни медии.

Новината е съобщена от председателя на партийната структура в града Малек Хусеин. Минали са основните процедури в централата на ДПС и от партията са излезли с решение, че одобряват кандидатурата на поп фолк певеца, информира svilengrad24.info.

Милко Калайджиев получи номинация за кмет на едно от разширените заседания на партията и е минал през одобрението на областния съвет.

Малек Хусеин заяви още, че ДПС в Свиленград готви листа от 10 общински съветници.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

ИСТИНАТА Вече наистима се чудя в каква държава живеем! ЧАШАТА ПРЕЛЯ! Държава, в която от чалгата и поп фолка установиха, че сме прости и напират за политици. Това ли е бг елитът? Ще допуснем ли подобно падение? Моля, отворете очите си и се замислете, това ли заслужаваме, слек като изстрадахме фалити, режим на тока, Луканова зима, купонна с-ма и празни м-ни, Жан Виденовото правителство, разграбването, масовата приватизация и РМД-та, Станишевото пр-во и Орешарски, приватизаторкат ТЕХНОИМПЕКСОВА, сестра ГАЛЕВА КОСТИНБРОДСКА, обв.МИЛИОНЧЕВА-евродепутат, кандидат за кмет осъдената ДЕСИ и за капак фолк и чалг. Като резултат, съсипана младост на хиляди млади хора. Искате промяна на какво? Това ли са интелигентните и умни лица? ЩЕ ПОЗВОЛИМ ЛИ ТАЗИ ГАВРА? ТОВА ЛИ ЗАСЛУЖАВАМЕ? ТОЛКОВА ЛИ НИСКО СМЕ ПАДНАЛИ, ЧЕ ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ПОДОБНИ НИСКО МОРАЛНИ ЛИЧНОСТИ?
07.09.2019 15:20 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети