Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Омбудсманът с номинации за кмет от БСП

Политика

Омбудсманът с номинации за кмет от БСП

Омбудсманът с номинации за кмет от БСП - Tribune.bg
Снимка:

Манолова все още не е дала категоричен отговор, че ще е кандидат за кмет в София

Омбудсманът Мая Манолова вече е номинирана от столични структури на БСП за кмет на София, твърди „Дневник“. Няколко районни структури са я издигнали като кандидат.

Самата Манолова обаче преди време заяви, че не иска да бъде партиен кандидат. Тя все още не дава и категоричен отговор дали ще се включи в надпреварата за градоначалник на столицата.

Точно преди ден тя заяви в интервю за Илиана Беновска, че този проблем не стоял пред нея.

На въпрос дали е получила покана да участва в месните избори от някой, например Слави Трифонов или Калоян Паргов, тя заяви: „Когато някой ме покани или когато аз взема решение, повярвайте ми ще Ви информирам“.

Именно и заради позицията ѝ да не е партийна кандидатура от структурите на БСП предлагат тя да бъде издигната от Инициативен комитет, но БСП да я подкрепи.

Самият лидер на БСП в София  Калоян Паргов, чието име също се спряга според някои за кандидат за кмет, е изразявал подкрепата си за Манолова. Смяташе се, че пречка пред издигането ѝ би била враждата ѝ с Корнелия Нинова.

Според информация на БТВ обаче БСП ще издигнат в столицата депутата Георги Свиленски. А самата Манолова би се явила като независим кандидат. Телевизията твърди и че Йорданка Фандъкова отново ще се кандидатира, макар самата тя до момента да не е потвърдила това.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати