Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Омерзен служител на ТЕЦ „Марица Изток 2“: Видни са спонсорите на „Промяната“, ликвидират енергетиката (ДОКУМЕНТИ)

Политика

Омерзен служител на ТЕЦ „Марица Изток 2“: Видни са спонсорите на „Промяната“, ликвидират енергетиката (ДОКУМЕНТИ)

Омерзен служител на ТЕЦ Марица Изток 2: Видни са спонсорите на Промяната, ликвидират енергетиката (ДОКУМЕНТИ) - Tribune.bg
Снимка:

Служител на ТЕЦ „Марица Изток 2“ избухна срещу опитите на ПП да ликвидират енергетиката. В документите приложени към писмото му се отличава фирмата „МЕТАЛИК“ АД, собственост на Дечко Колев, един от основните спонсори на ПП. Служител на Колев е бил и депутатът от ПП Радослав Рибарски.  

Ето и какво написа служителят на ТЕЦ-а

Пише ви омерзен служител на ТЕЦ „Марица Изток 2". Канят се да ликвидират енергетиката ни! Брутално и гнусно! Хората за които и аз гласувах, а днес си посипвам главата с пепел! Подготвили са план за „справедлив" преход, който се канят да приемат в петък! Според него България трябва скоростно да закрие въглищните си централи за сметка на „видни" инвеститори, които ще бъдат подпомагани по плана! Защо „видни"?

Защото са видни спонсори на „Продължаваме промяната“.

Целият регион знае, че собственикт на „МЕТАЛИК“ АД - Дечко Колев , е основен спонсор на ПП. Негов служител е депутатьт от „Промяната" Радослав Рибарски! Явно г-н Рибарски си е свършил много добре работата и е успял да осигури за началника си "скромната сума" от 185 млн. евро по плана за „справедлив" преход! Ашколсун, Рибарски, ашколсун „Промяна"! Така се прави!

А на нас ни се казва „закривайте централата, била замърсяваща“! Няма по-мръсно нещо от вашите ръчички, които искат да вземат прехраната ни и малкото останала независимост на България, каквато е енергетиката.

Следват документи, от които личи, че на мястото на „Мариците“ се предвиждат паркове за зелена енергия с вече определени бенефициенти за стотици милиони по Плана за възстановяване. По-голямата част от тях са спонсори на „Продължаваме промяната“. Под тях е и анексът към споразумението с ЕК за предсрочното затваряне на въглищните централи, подписано от Асен Василев.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Актуална тема

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Кой носи вина за бедствената ситуация по софийските улици?
Покажи резултати Скрий резултати