Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Опит за правителство: ПП, БСП и ДБ започнаха преговори

Политика

Опит за правителство: ПП, БСП и ДБ започнаха преговори

Опит за правителство: ПП, БСП и ДБ започнаха преговори - Tribune.bg
Снимка:

Трите партии се събраха в МС

Коалиционен съвет заседава в Министерския съвет. Основната тема на разговор между лидерите на „Продължаваме Промяната“, „БСП за България“ и „Демократична България“ е излъчването на правителство в рамките на този парламент, предава БТА.

Владислав Панев от „Демократична България“, коментира, че очаква да види какви са идеите на потенциалния мандатоносител. Във връзка с новината за 70-те руски дипломати, които трябва да напуснат територията на България, Панев заяви, че приветстват тази мярка. „Очевидно г-жа Митрофанова сериозно се меси в българската политика“, каза депутатът.

Относно персонални промени в бъдещия кабинет, Панев посочи, че е по-добре да не се говори за фигури, защото, по думите му, личните драми стават прекалено много в българската политика.

Добромира Костова, съпредседател на „Зелено движение“, които са част от коалицията „Демократична България“, коментира, че във времена на война за България е изключително важна стабилността.

От страна на "Продължаваме Промяната" в преговорите беше предвидено да участват Андрей Гюров, Никола Минчев, Кирил Петков и Асен Василев.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати