Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Още един изключен от ДПС: Джейхан Ибрямов вече е независим народен представител

Политика

Още един изключен от ДПС: Джейхан Ибрямов вече е независим народен представител

Още един изключен от ДПС: Джейхан Ибрямов вече е независим народен представител - Tribune.bg

Парламентарната група на ДПС изключи от състава си Джейхан Ибрямов. Решението бе съобщено от председателстващия заседанието Росица Кирова. Тя прочете протокол от днешното заседание, според което решението е било взето с 30 гласа "за", без против и въздържал се. 

В позиция, публикувана във Facebook, той уточни, че е гласувал „против” проектокабинета на ГЕРБ-СДС, а не „въздържал се”, както е упоменато в стенограмата на парламента. 

„Категорично заявявам, че днес гласувах „ПРОТИВ”, а не „въздържал се" на днешното заседание на Народното събрание, на което се гласува  проектокабинетът „Желязков”. Вотът ми е съгласно решението на почетния председател на Движението за права и свободи д-р Ахмед Доган, парламентарната група на ДПС да не подкрепя предложеният от ГЕРБ-СДС кабинет и министър-председател”, обяснява той.

Вчера Областният съвет на ДПС - Търговище свали доверие от Джейхан Ибрямов, се съобщава във Фейсбук страницата на ДПС - Търговище. Сред мотивите за снетото доверие от областната структура на Движението изтъкват създаване на раздор сред избирателите, създаване на конфликти в екипети, неспазване на голям брой обещания и поети, но не изпълнени ангажименти пред електората в голям брой населени места, лоша комуникация с младежите на ДПС, опити на противопоставяне на ръководните кадри в младежките структури.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати