Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Още в изборната нощ: Загубилата Манолова намекна, че ще прави проект

Политика

Още в изборната нощ: Загубилата Манолова намекна, че ще прави проект

Още в изборната нощ: Загубилата Манолова намекна, че ще прави проект - Tribune.bg
Снимка:

„Аз няма да се откажа, ще намеря начина и формата, тази гражданска енергия да не бъде пропиляна и да бъде фокусирана. Как ще стане това – ще обявя, след като чуем окончателните резултати“. Това заяви в нощта на изборите Мая Манолова, която изгуби балотажа в София срещу Йорданка Фандъкова.

Ще коментирам окончателните резултатите, когато бъдат обявени, демонстрира оптимизъм тя.

Тя заяви, че не я е страх от загубата.

„Не съм страхлив човек и вие го знаете“, добави Манолова и обвини, че не е спечелила заради купени гласове.

„Според нашия анализ постигнахме три важни неща. Първо спечелиха гражданите. За първи път от 14 години гражданите поискаха истински дебат за проблемите на столицата. Хората повярваха, че промяната е възможна. Между първия и втория тур за мен гласуваха още 50 хиляди души. И трето, София показа, че може да се обедини. Всички демократично настроени граждани си подадоха ръка и показаха, че могат да преодолеят партийните различния”, каза още Манолова.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Силвия Кандидатурата на Мая Манолова, издигната от Инициативен комитет, е подкрепена от ДБГ, Земеделски народен съюз, НДСВ, Сдружение „Път на младите“, БСП, Движение 21, АБВ и др. организаци.

Инициативният комитет прерасна в „Движение България на гражданите“ и коалиция, като председателят на ДБГ Димитър Делчев е посочен за ВОДАЧ НА ЛИСТАТА НА МАНОЛОВА.

Делчев: „Съветниците на ДБГ и Манолова (!) ще имаме нулева търпимост към корупцията.“

ДБГ призовава БСП да спре да се възползва от кампанията на гражданския кандидат за кмет на София Мая Манолова.

Защо никой от „достолепните“ политолози не съобщи КОЛКО общински съветници вкара Мая със собствената си листа, водена от Делчев??? НУЛА, ЗЕРО!
Никакъв потенциал за СОБСТВЕНО бъдеще развитие няма Манолова. Големият брой избиратели (партии и партийки), гласували за нея, са я употребили за протестния си вот, за да осъществят лелеяната си мечта да свалят ГЕРБ от в
04.11.2019 02:28 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети