Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Освиркаха Радев в Русе: „Оставка“ и „предател“

Политика

Освиркаха Радев в Русе: „Оставка“ и „предател“

Освиркаха Радев в Русе: Оставка и предател - Tribune.bg
Снимка:

Румен Радев бе освиркан в Русе. Докато президентът се качваше по стълбите на Паметника на свободата, за да държи реч, се чуха викове „оставка“ и „предател“.

Президентът бе в Русе по повод 142 години от освобождаването на града.

Най-вероятно виковете са реакция на вчерашното честване пред паметника на Васил Левски. На 19 февруари, когато България прекланя глава пред подвига на Апостола на свободата, Радев поведе шумно шествие. В речта си той не пропусна да говори за политика.

Представителите на организираното за президента и БСП „гражданско шествие“ изключително грозно освиркваха речта на кмета на София Йорданка Фандъкова. Свирня, викове „Мафия“ и „Румен Радев, Румен Радев“ бяха чути вчера.

В Русе заедно с президента е и лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Видео: 24 часа


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (7)

Станимир Бозов радеф- национален предател, който продължава да разделя нацията. Няма да ти минат номерата в град като Русе, другарю президент на бсп!
20.02.2020 14:34 / Отговор
Гневна Не се дръжте като галошите на Радев. Просто му обърнете гръб.
20.02.2020 14:51 / Отговор
Христова Глупости. Някакви кретени с качулки се събираха пред кафетата на площада. Очевидно е защо бяха там. Дори не съм убедена , че са жители на града. Някой си им беше платил.
20.02.2020 15:34 / Отговор
Не са ми платили но и аз бих викнала в лицето на Радев. Не знам кораба ли му потъва или самолета не се вдига. Разочарованието ми от него е пълна. Селска пръчка.
21.02.2020 09:20 / Отговор
възхитен Възхитен съм от живота в България, осигурен ми от правителството на Борисов. Най-силният премиер досега. Пенсии по 2000лв, заплати по 6300лв, цени -по стотинки и ежемесечно намаляване на цените на водата, тока, парното, храните, данъците и услугите. Радост за всички коментиращи в този сайт.
21.02.2020 11:05 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати