Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ОТ АРХИВА – Дончева: Гейовете в политиката са влиятелна общност и са разсипали политическата кариера на не един човек

Политика

ОТ АРХИВА – Дончева: Гейовете в политиката са влиятелна общност и са разсипали политическата кариера на не един човек

ОТ АРХИВА – Дончева: Гейовете в политиката са влиятелна общност и са разсипали политическата кариера на не един човек - Tribune.bg
Снимка:

„Акцията срещу кмета на Септември е продуктово позициониране на новия антикорупционен орган. Гейското лоби в България е достатъчно мощно, за да прокара Истанбулската конвенция.“ Това заявява лидерът на „Движение 21“ Татяна Дончева през 2018 г. пред несъществуващата вече BiT.

„Важен е ПР-ът, връщат се към времето на Цветан Цветанов. Не е важно как е започнало всичко и дали някога ще свърши, защото хората ще забравят. Така беше и със „Суджука“, той може да бъде жертва, но системата и недосегаемите си остават. И какво внушават на простосмъртните – ГЕРБ са борят срещу корупцията и дори посягат на тези от своите редици“, каза тогава Дончева.

Тя посочи, че ръководителят на Специализирана прокуратура Иван Гешев трябва да остави резултатите да говорят вместо него.

Тя коментира още Истанбулската конвенция, която скара всички политически лидери.

„Гейовете в политиката са влиятелна общност и те са разсипали политическата кариера на не един човек. В последните години тези хора са активизирани и са много консолидирани. Гейското лоби в България е достатъчно мощно и си вкарва нещо, от което ще се ползва в последствие“, коментира Дончева.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Павлов Психичните отклонения са съсипали повече човешки съдби и кариери !
20.10.2020 09:59 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати