Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ОТ АРХИВА: Кой е „Боец“-ът на Цветан Василев, който подавал сигнали в Каталуния срещу Борисов

Политика

ОТ АРХИВА: Кой е „Боец“-ът на Цветан Василев, който подавал сигнали в Каталуния срещу Борисов

ОТ АРХИВА: Кой е Боец-ът на Цветан Василев, който подавал сигнали в Каталуния срещу Борисов - Tribune.bg

Считан за протеже на банкера-беглец Цветан Василев, Георги Георгиев от „БОЕЦ“ има дълъг опит в защитата на тезите на обвиняемия за фалита на КТБ. Георгиев е в топли отношения с Бойко Атанасов и Лозан Панов и съществуват сериозни съмнения дали финансирането на организацията му не се осъществява с „белградски“ пари от Цветан Василев.

Той е с повдигнато обвинение от Районната прокуратура във Видин за причиняване на леки телесни повреди и хулиганство. Причината – нахвърли се с юмруци срещу телевизионен екип на „Канал 3“, които настоятелно задаваха въпроси около финансирането на „БОЕЦ“.

Въпреки разменени обвинения кой кого е предизвикал, тогава медицинската експертиза сочеше, че журналистът и шофьорът на медията са с „контузия на дясна челно слепоочна област с оток и зачервяване“ и „контузия на лява скулна област с оток и зачервяване, довело до болка и страдание“.

„Боец“-ът Георгиев се прочу допълнително и покрай протестите срещу избора на новия главен прокурор Иван Гешев. По време на демонстрациите протестърът беше на първа линия, редом с десните.

Георгиев често се изживява като жертва на политически репресии и залива с фалшиви сигнали както българските, така и чужди власти. Той официално е и човека, натопил със заплетен сигнал премиера Бойко Борисов пред каталунската прокуратура.

„На 29.07.2018 г. БОЕЦ внесе сигнал до испанската прокуратура и посолството на Кралство Испания в София. По наша информация испанските институции са започнали действия и разследване по този казус. А българските кога?“, обявиха преди година и половина от „Боец“.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (7)

Крадливия президент Къде е Деси,липсва ми
22.02.2020 06:34 / Отговор
Гийфъ Егати зомбираните тиквено-прасешки журналисти
23.02.2020 09:04 / Отговор
Делчо Попов И какво се оказа накрая? Фараон Цветан Василев плаща на "БОЕЦ" с ограбените депозити от вложителите в КТБ!?!
24.02.2020 14:41 / Отговор
Кирил Щом се е хванал с фараона Василев значи и той е същия измамник.
24.02.2020 22:46 / Отговор
Българин Аз съм убеден, че Военният трибунал няма да издаде нито една смъртна присъда на националните предатели, без да има достатъчно основания за това.
08.08.2020 19:38 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети