Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. От Шипка: Радев обвини Борисов, че правел интриги

Политика

От Шипка: Радев обвини Борисов, че правел интриги

От Шипка: Радев обвини Борисов, че правел интриги - Tribune.bg
Снимка:

Президентът за пореден път доказа, че за него няма свято място, на което да не говори за политика

„Шипка не е мястото да коментирам интригите на министър-председателя, защото тук възкръсва България, която неговото управление закотви на дъното на Европа“. Това заяви днес държавният глава Румен Радев на връх Шипка пред журналисти.

Хиляди българи се събраха на върха за традиционните тържества, посветени на 142 години от Шипченската епопея.

Президентът обаче реши да коментира вчерашните твърдения на министър-председателя за причините за освобождаването на началника на НСО ген. Данчо Дяков.

„Скандалите са в правителството, те са много и унищожителни“, прехвърли топката Радев.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (25)

Буря Ако Радев се самоуважава не би трябвало да си и помисля да коментира Б.Б. та камоли да го прави!!Има други начини и форми,а не на святото място Шипка да говори за Борисов,НСО,Гешев....Така рискува да заприлича на видна женска лидерка,а това е вредно и опасно за него с оглед бъдещето му.Да,без БСП не се става президент,но по надалечко от К.Н.Здравословно и резултатно би било.Така мисли и г-жа Радева.Сигурна съм!!!Успех!!!
24.08.2019 16:04 / Отговор
Джуджето Путин Тази проруска подлога не го канят никъде и затова окупира всички събития и празници в България.
24.08.2019 16:06 / Отговор
Браво на президента Моят прадядо е опълченец, и е участвал на Шипка. Дълбоко вярвам, тъй като е бил много честен човек, патриот и революционер, че би подкрепил нашия достоен президент. За мафиота Борисов, би казал , че управлението му е срам и позор за България, за която те са се борили.
24.08.2019 22:20 / Отговор
Жени Петрова Щом Борисов е срам и позор, и мафиот, тогава какво да кажем за измисления президент и крадците, и убийците от БКП /БСП/. А твоят дядо щом е бил опълченец, патриот и революционер, щеше да каже, че президентът трябва да е обединител на народа, а не постоянно да плюе правителството. Този президент е срам и позор за българската нация!
25.08.2019 08:50
Бетончо Откъде е информацията,която ползваш.Кой е достоен,кой е мафиот.Гледай си туршиите и живей своя живот,че не остана време...
25.08.2019 09:44
ИСТИНАТА Само личност, която няма себеуважение, достойнство и морални ценности, би си позволил подобна реч на това свято място. Цял свят разбра, на къде клони бг президент и чии интерес и защитава, само в Б-Я са с розови очила. Натовският генерал, защитава руските интереси. Др. Румен Ветото няма смелостта да дръпне една реч за фалита и разграбването на Б-Я от комунистите и днешните милионери, бившите доносници от ДС. Не се посвенихте и този празник да политизирате. Най-малко, вие имате право да говорите за Борисов. Той работи за интересите на Б-Я, вие "работите" за личните си и руски интереси. Успехите, авторитетът и достойнството на ББ никога няма да постигнете. Доказвате го с всяка ваша реч. Срамът не е само за вас, а за цяла Б-Я. Убедена съм, че сам не си вярвате, защото злобата и алчността ви прозират. Стремежът за бързо забогатяване понякога изиграва лоша шега. Спрете се с пъклените планове на тъмно.
24.08.2019 23:00 / Отговор
Браво ли? Комунистите избиха потомците на опълченците. Сега на това свято място Президент-комунист позира за снимки и бълва злъч и омраза срещу държавата ни. Позор! С какво точно се гордеете? С убийствата ли? С дебелоочието му ли? С липсата на морал ли? С кое? Кажете и ние да се гордеем!
26.08.2019 07:23 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети