Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Отказаха регистрация на Иванчева за изборите

Политика

Отказаха регистрация на Иванчева за изборите

Отказаха регистрация на Иванчева за изборите - Tribune.bg
Снимка:

Осъдената на първа инстанция бивша кметица на „Младост“ Десислава Иванчева няма да може да участва в местните избори. Тя беше обявила намерение да се състезава в надпреварата за кмет на София и беше издигната от „Християндемократическа партия на България“ на Ирина Абаджиева-Репуц.

Забавяне при внасянето на документите обаче спъва кандидатурата ѝ. Оказа се, че екипът ѝ е изчакал последния възможен момент на 24 септември. Забавили се и искали да внесат предложението след края на работния ден в 17:00.

Именно тази е и причината за отказа, става ясно от мотивите на комисията.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

ЦВЕТАНОВА ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!! ЦИК Е ВЗЕЛ ПРАВИЛНОТО РЕШЕНИЕ. Само в Б-Я е възможно, подсъдима и осъдрна за рекет, да се кандидатира за кмет не където е, а на СИНЯ СОФИЯ. ГРОЗНА НАГЛОСТ, грозна личност. Толкова се е самозабравила и изключва действителността, че мястото и е в затвора. Пред цяла Б-Я бе показано видео с парите от рекета, намиращи се в нейната кола. И да ми се изживява като мъченица, това гавра. Една фризьорка, която беше поставена от лидер от БКП/БСП за кмет на ж. Младост, не е било случайно. ИВАНЧЕВА, КОЛКО ПАРИ ПОЛУЧИ ОТ ЦВ. ВАСИЛЕВ (КТБ)? Тъй като парите нямат мирис, предполагам не си се замислила, че това са парите на бг вложителите. Всички уговорки кой и как ще бъде финансиран, бе публично осветлено. ЗА ЧОВЕК, КОЙТО Е ФАЛШИВ И БЕЗ МОРАЛ, ПРИЛЯГА ДУМАТА ГЬОН СУРАР! Влизай в затвора по-скоро! Там ти е мястото!
25.09.2019 18:14 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати