Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Отлъченият Николай Дренчев: Групата на „Възраждане“ е обследвана от психиатър

Политика

Отлъченият Николай Дренчев: Групата на „Възраждане“ е обследвана от психиатър

Отлъченият Николай Дренчев: Групата на Възраждане е обследвана от психиатър - Tribune.bg
Снимка:

„Днес групата на „Възраждане“ са имали групово занятие с психиатър. Той е трябвало да ги успокои, но в същото време и да установи кой е враг с партиен билет“. Това заяви бивишият член партията Николай Дренчев пред БТВ.

Срещата се е провела в централата на „Възраждане“, днес по време на парламентарния контрол, като в зала са били само тези, които имат въпроси към министри, а останалите са били при психиатъра.

„Виждам една чудовищна атмосфера и питам мои колеги, дали и ние сме били такива, като сме били там, а те ме успокояват, че не е така и затова не сме там“, заяви Дренчев. Той отказва да напусне Народното събрание, защото „Възраждане“ не е едно лице – това на Костадин Костадинов, защото хиляди са работили за партията и той е от първия ден там.

„Законодателя много мъдро е помислил това, като е дал възможност на председателя да може да ме отлъчи от парламентарната група, но не и от парламента. Представете си какво би станало, ако един неуравновесен, нарцистичен и егоистичен председател решава да прави каквото си иска“, заяви Дренчев.

Припомняме, че малко след като напусна „Възраждане“, Дренчев сподели, че е ходил на църква и е разговарял със свещеник относно отлъчването си от партията.

Отлъченият Дренчев: Затварям вратата зад себе си! Насила хубост не става


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети