Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Отново без Трифонов: ИТН пусна документи за участие на изборите

Политика

Отново без Трифонов: ИТН пусна документи за участие на изборите

Отново без Трифонов: ИТН пусна документи за участие на изборите - Tribune.bg

„Току-що „Има такъв народ” подаде документи за участие в предстоящите избори“, обяви от Фейсбук лидерът ѝ Слави Трифонов.

Той отчита, че ще се явяват на избори за трети път тази година.

„Сигурно си мислите не особено приятни неща за българския политически живот. И аз така. Особено когато го гледах отвън. А сега го гледам отвътре и ще ви кажа какво виждам. Българският политически живот е отражение на нашите мечти, желания, намерения, фантазии, страхове, надежди, неприязън, отвращение, участие, дистанция и какво ли още не. Всъщност, българският политически живот е отражение на самите нас. Колкото и тривиално да звучи, е точно така“, пише философски той.

В парламента и в българския политически живот има различни хора, подчертава Трифонов.

„И лоши хора, и добри хора, и глупави, и умни, и морални, и неморални, като всички нас. Точно колкото могат да се разберат хората, живеещи в един блок, в един квартал, в един български град, точно толкова могат да се разберат и депутатите в българския парламент. И да казвам, че не е хубаво, то просто си е така, и за това е по-добре нищо да не казвам. Освен това, че правя, каквото зависи от мен и колкото мога. Стремя се да постъпвам правилно и последователно. А и в крайна сметка демокрацията е прекрасно нещо, защото съдбата ни зависи от всички нас. Желая ви мъдрост, сила и успех“, завършва лидерът на ИТН.

Пред ЦИК, след като внесоха 3700 подписа за регистрация, Тошко Йорданов не отхвърли възможността за разговори в следващия парламент с „Демократична България“ и новата формация на Кирил Петков и Асен Василев. 

„Всички, които влязат - особено ако са там "Демократична България" и новата формация, е логично да сме партньори, тъй като целите ни са едни и същи, дано да има разум“, коментира Йорданов.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети