Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. "Отровното трио" зове опозиционните партии да напуснат парламента

Политика

"Отровното трио" зове опозиционните партии да напуснат парламента

Снимка:

Легитимирането на мандата в този парламент не представлява исканията на суверена, пише в декларацията

Опозиционните партии да напуснат парламента, призова “Отровното трио“ - Арман Бабикян, проф. Велислав Минеков и адв. Николай Хаджигенов.

В тази връзка те изпратиха и декларация до медиите, в която напомнят, че около два месеца продължават протестите в страната и чужбина срещу правителството на Борисов, а всички социологически проучвания показват, че управлението в България се държи против волята на българските граждани.

„С оглед на това е ясно, че легитимирането на мандата в този парламент не представлява исканията на суверена“, твърдят организаторите на протестите. Според тях присъствието на опозиционните партии в парламента дава представителност на управлението, което по думите им е вредно за гражданите, законността, демокрацията и свободата в страната.

„Призоваваме публично всички партии, които твърдят, че са опозиционни и всички народни представители, които помнят клетвата си при встъпване в Събранието, на базата на своя морал и чест, да напуснат пленарните заседания и работата си в комисиите на Парламента! Това е единственият ясен знак за разграничаване от тази автократична власт и премахване на фасадата, зад която се крие мафията и диктатът на Борисов. Народното събрание вече не е органът, в който опозицията е коректив, а "нотариус" на отдавна взети и изтъргувани еднолични решения“, твърдят Арман Бабикян, проф. Велислав Минеков и адв. Николай Хаджигенов. За тях този акт делегитимира депутатите в зала като изразители на народната воля.

„След „кървавата сряда“ всеки има възможност да реши, дали ще остане в историята като поддръжник на демокрацията или като слуга на режима. България ще запомни всеки един от Вас! Вие решавате с какво!“, заявява представителите на „Отровното трио“.  


Коментари (6)

МУТРАТА РАДЕВ - ВЪН !!!!!!!
Само не разбрах -
веднага ли да изпълняват или може и март 2021 ...!!??

SON of a BITCH - MADE for RUSSIA

https://youtu.be/aMgx6jQUBpI

KISS MY ASS
.
04.09.2020 15:30 / Отговор
АСЕН ИЛИЕВ ЕВРЕЙКАТА НИНОВА ОПОЗИЦИЯ ЛИ Е ?!
АЗ ПЪК, ЩО СИ МИСЛЯ, ЧЕ СА СЕ ЗАКЛЕЩИЛИ С БОКО :)
04.09.2020 15:54 / Отговор
ТЕРОРИСТИТЕ на СВИРЕПИЯ ФИГУРАНТ на Черепа.. ...ТЕЗИ ИДИОТИ ТРИТЕ СВИНКИ ЗАБЛУДЕНИ, мислят ли, ЧЕ ГИ СМЯТАМЕ ЗА ХОРА И ЗА ЖИВИ ??? ХААААА,ХА.......
04.09.2020 16:15 / Отговор
DT Глупаци бездарни пак не сте в час или сте като лудите -като им спрат лекарствата и ги хващат айбашийте ,а при тримата глупаци когато им спрат зобта /разбирай мъните на Черепухин/ също превъртат,не че иначе са наред,Колко време НС работи без червените комуняги-уж социалисти и въобще не се усети,но сега ви е страх защото ДПС ще гласуват за изритване на ушатия глупак и бездарник Гумен и безработицата ще ви налази.Тримата освен ,че сте глупави,но сте и бездарни и трябва да ви пратим в Бюрото по труда,докато се отвори някоя нова батаклия за да се закачите иначе -глад . Леярът Минетов може да се хване в някоя леярна,Бабуина е по лесен лъже,маже хоп новинка,но Малкия Мук ще го цаним за статист в новата версия на "Робин Худ" -де с прашка, де с пъдпъдъчено яйчице, с доматки и бонбонки все ще вземе някой лев защото като адвокат изгаря като свинска ш..ка.
04.09.2020 16:35 / Отговор
Иво Ами неговите опозиционни партии да махат щото и без това работа не вършат, особено бекапето!
04.09.2020 17:53 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още