Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. "Отровното трио" зове опозиционните партии да напуснат парламента

Политика

"Отровното трио" зове опозиционните партии да напуснат парламента

Отровното трио зове опозиционните партии да напуснат парламента - Tribune.bg
Снимка:

Легитимирането на мандата в този парламент не представлява исканията на суверена, пише в декларацията

Опозиционните партии да напуснат парламента, призова “Отровното трио“ - Арман Бабикян, проф. Велислав Минеков и адв. Николай Хаджигенов.

В тази връзка те изпратиха и декларация до медиите, в която напомнят, че около два месеца продължават протестите в страната и чужбина срещу правителството на Борисов, а всички социологически проучвания показват, че управлението в България се държи против волята на българските граждани.

„С оглед на това е ясно, че легитимирането на мандата в този парламент не представлява исканията на суверена“, твърдят организаторите на протестите. Според тях присъствието на опозиционните партии в парламента дава представителност на управлението, което по думите им е вредно за гражданите, законността, демокрацията и свободата в страната.

„Призоваваме публично всички партии, които твърдят, че са опозиционни и всички народни представители, които помнят клетвата си при встъпване в Събранието, на базата на своя морал и чест, да напуснат пленарните заседания и работата си в комисиите на Парламента! Това е единственият ясен знак за разграничаване от тази автократична власт и премахване на фасадата, зад която се крие мафията и диктатът на Борисов. Народното събрание вече не е органът, в който опозицията е коректив, а "нотариус" на отдавна взети и изтъргувани еднолични решения“, твърдят Арман Бабикян, проф. Велислав Минеков и адв. Николай Хаджигенов. За тях този акт делегитимира депутатите в зала като изразители на народната воля.

„След „кървавата сряда“ всеки има възможност да реши, дали ще остане в историята като поддръжник на демокрацията или като слуга на режима. България ще запомни всеки един от Вас! Вие решавате с какво!“, заявява представителите на „Отровното трио“.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (6)

МУТРАТА РАДЕВ - ВЪН !!!!!!!
Само не разбрах -
веднага ли да изпълняват или може и март 2021 ...!!??

SON of a BITCH - MADE for RUSSIA

https://youtu.be/aMgx6jQUBpI

KISS MY ASS
.
04.09.2020 15:30 / Отговор
АСЕН ИЛИЕВ ЕВРЕЙКАТА НИНОВА ОПОЗИЦИЯ ЛИ Е ?!
АЗ ПЪК, ЩО СИ МИСЛЯ, ЧЕ СА СЕ ЗАКЛЕЩИЛИ С БОКО :)
04.09.2020 15:54 / Отговор
ТЕРОРИСТИТЕ на СВИРЕПИЯ ФИГУРАНТ на Черепа.. ...ТЕЗИ ИДИОТИ ТРИТЕ СВИНКИ ЗАБЛУДЕНИ, мислят ли, ЧЕ ГИ СМЯТАМЕ ЗА ХОРА И ЗА ЖИВИ ??? ХААААА,ХА.......
04.09.2020 16:15 / Отговор
DT Глупаци бездарни пак не сте в час или сте като лудите -като им спрат лекарствата и ги хващат айбашийте ,а при тримата глупаци когато им спрат зобта /разбирай мъните на Черепухин/ също превъртат,не че иначе са наред,Колко време НС работи без червените комуняги-уж социалисти и въобще не се усети,но сега ви е страх защото ДПС ще гласуват за изритване на ушатия глупак и бездарник Гумен и безработицата ще ви налази.Тримата освен ,че сте глупави,но сте и бездарни и трябва да ви пратим в Бюрото по труда,докато се отвори някоя нова батаклия за да се закачите иначе -глад . Леярът Минетов може да се хване в някоя леярна,Бабуина е по лесен лъже,маже хоп новинка,но Малкия Мук ще го цаним за статист в новата версия на "Робин Худ" -де с прашка, де с пъдпъдъчено яйчице, с доматки и бонбонки все ще вземе някой лев защото като адвокат изгаря като свинска ш..ка.
04.09.2020 16:35 / Отговор
Иво Ами неговите опозиционни партии да махат щото и без това работа не вършат, особено бекапето!
04.09.2020 17:53 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети