Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. „Отровното трио“ се оплака, че днешното мероприятие не се получило

Политика

„Отровното трио“ се оплака, че днешното мероприятие не се получило

Отровното трио се оплака, че днешното мероприятие не се получило - Tribune.bg
Снимка:

„Купонът тече непрекъснато. Призовахме вчера гражданите да развихрят въображението си“, разказа Хаджигенов

„Очевидно днешното мероприятие не се получи, ние искаме да правим всеки път различни неща, защото очакваме различни резултати. Днешното не се получи – продължаваме“. Това каза пред bTV един от организаторите на протеста Николай Хаджигенов от „Отровното трио“.

Според Хаджигенов, който се подвизава като адвокат, щяло да е съвсем законно, ако бяха блокирани пътища, институции и транспорт.

„Всеки негов вид е вид мирен протест, така че е съвсем законно, тук няма спор. Купонът тече непрекъснато. Призовахме вчера гражданите да развихрят въображението си и да намери всеки своя форма за гражданско неподчинение – не се получи съвсем добре. Доколкото ние знаем, има две блокирания на пътища – едното е на пътя Варна – София, покрай Ловеч, и още едно, и това е. Всичко останало е това в София. Какво по-хубаво от това да решиш да направиш нещо самичък, с обществена подкрепа“, каза Хаджигенов.

По думите му евентуален „гражданския арест“ на главния прокурор би бил „добра закачка“.

Хаджигенов беше категоричен, че не желаят диалог с управляващите.

„Имаме едно искане – Идете си с мир. Никакъв диалог с управляващите. Десет години са ни заробили българските граждани. Предстоят още изненади“, обеща той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (4)

Емил Генов По тоя повод ще изпия две бири, ама не на площада. Тия са за затвора!
20.07.2020 18:31 / Отговор
Доньо Донев А аз съм недоволен от органите,които трябваше да вземат мерки за призивите отправени от тези нереализирани комплексари и злобари.
20.07.2020 19:16 / Отговор
Миро Велев Купонът тече за едни, а други бачкаме да пълним БВП. И това ако не е абсурд, здраве му кажи!
20.07.2020 19:54 / Отговор
Николина Недялкова Страшна е силата на манипулацията. Едни предсрочни избори няма да родят нищо ново. Нов обещаващ политически субект няма и няма да има. Тези тримцата не дават никаква алтернатива, самите те не са алтернатива, а следващия срам за България. Нека си го кажем просто и ясно - страната ни няма капацитет да “роди” прилични политици, обезкървена и обездетена. Въпросът сега е на кого ще сме сателит, на Европа или на имперска Русия. Аз избирам Европа, където тези физиономии, БКП, ДПС, разни дребни балканизирани партийки и индивиди нямат място.
22.07.2020 11:14 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп