Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. „Отровното трио“ си иска камиона за протеста, иначе обещават да призоват „цяла София“ на протест

Политика

„Отровното трио“ си иска камиона за протеста, иначе обещават да призоват „цяла София“ на протест

Отровното трио си иска камиона за протеста, иначе обещават да призоват цяла София на протест - Tribune.bg
Снимка:

Неуредици с камиона с техниката преди днешния антиправителствен протест. Според единия от организаторите на „спонтанното“ мероприятие Велислав Минеков, камионът им бил спрян без причина от полицията.

„Камионът е спрян в района на Горни Богров. Без никакво обяснение номерата му са свалени, и той не може да влезе в София. Мотивът, с който камионът е спрян, е че няма лиценз за влизане в София. Това не е вярно, той има дългогодишен лиценз и той е наличен в КАТ Пътна полиция“, съобщи още организаторът на протеста.

На въпрос как си обяснява задържането на камиона точно преди провеждането на протеста, Минеков съобщи, че „това са елементарни форми на отмъщение, които ще вбесят не само София и софиянци, но и цяла България. И ако камионът не дойде тук навреме, ще призова цяла София да излезе на улицата, и го обещавам“, закани се той.

Ако няма начин как да проведем протеста днес, тръгваме и блокираме града, съобщи още Минеков.

От транспортното министерство уточниха, че днес около 17 ч. при извършване на рутинна проверка екип на ИА „Автомобилна администрация“ е спрял тежкотоварен автомобил над 12 тона с регистрационен номер СА 0576 РС. Инспекторите са установили четири нарушения, за което са съставени 3 акта.

Автомобилът не е включен в лиценз и няма право да извършва обществен превоз. Водачът не е представил информация от тахографа за предходните 28 дни, съгласно изискванията на Закона за автомобилните превози. Третият акт е за липса на пътен лист и товарителница.

Камионът, който е превозвал платформа за озвучаване, е с наложена принудителна административна мярка и е спрян от движение до отстраняване на несъответствието, заради липсата на лиценз за извършване на превози.

Междувременно протестиращите си получиха камион с техника и обявиха победа в социалните мрежи.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (6)

Моето мнение Подкрепям Борисов и Гешев
24.07.2020 19:12 / Отговор
Дони И аз, и моите близки и приятели.
24.07.2020 19:37
Аз питам: КОЙ избра отровното трио да ръководи и манипулира протеста? КОЙ им осигурява и с какви средства камиони с техника??? Журналистите защо не питат?
24.07.2020 19:45 / Отговор
Бай Гроздан „…иначе обещават да призоват „цяла София“ на протест“? Ами да призовават! Още ли не са призовали? Какво чакат? Една армия да дойде на Дунава ли?
24.07.2020 19:48
Европа БОЙКО, ГЕШЕВ, ГЕРБ ГОРЕ ГЛАВИТЕ!! ДА СПАСИМ МАЙКА БЪЛГАРИЯ ОТ МУТРИТЕ НА СССР!!! ЕВРОПА НАЗИ ГЛЕДА!!!БОГ Е С НАС!!! ВРЕМЕ Е ДА ИЗЛИЗАМЕ ПО УЛИЦИТЕ, НЯМА ДА ПРЕДАДЕМ БЪЛГАРИЯ НА ЕВРАЗИЙСКИТЕ ПОДЛОГИ!
24.07.2020 19:50 / Отговор
мяу Тримата глупаци от село София. Много са забавни, като герои от комикс са. Нека си правят театъра всяка вечер, щом ги влече. Ние сме свободна държава, всеки може да се изяви както умее а и защо да спираме тези пиар бизнесмени да изкарат малко кинти в иначе трудните Ковид-времена!?
24.07.2020 20:49 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати